(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 21

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
Yes ,我諗住買ch 就買多啲明顯既details
唔該哂巴打
我好鍾意杉本圭
bubba我試過 覺得太多銀器裝飾唔係好襯我
所以揀左sexcel 一樣咁多details位
咁又唔洗 好多3、4千就搞掂 其實幾抵屌

10 eyevan 果種黑框眼鏡係咪必要有返副傍身
Fat rim / bold rim no.6 其實似tart / Julius tart 個size, 但有少少crown panto
筆直千零二千鏡連框邊到多款啲 上過Otto好似麻麻地 新黑又勾筆
醫療券配眼鏡幫到你。呃個阿婆去啦
頭先行過OWNDAYS見到驗眼部機一部過
冇以前果D有個架有唔同度數既鏡加落去俾你睇唔同方向同大細既E,有呢個同冇呢個會差幾遠

可以睇埋 E5 eyevan
早兩日喺masunaga truck show比副stratus毒到
個外型有d似schema two但佢幼好多又輕
不過早半個月先落左訂等diadema隻golden tail特別版冇錢再買
Diadema比咩人戴過 喺香港幾出名
aimer
不過聽聞佢本身產量都少 有d飢餓營銷feel
500度散光配鏡片就係好撚貴
同老婆一人一副

師兄有冇買過filton/the white screen? 啲造工得唔得?
上年the white screen出過款藍金色嘅ring
去試戴過覺得唔係好襯自己就冇買到
佢有d款都幾有特色 造工就真係唔知
呢副好睇
想問吓我而家戴緊幅silhouette, 想淨換鏡片, 各位有冇舖頭介紹
弱弱一問,如果想配owden ,大家會推薦去邊到配🙏🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞