(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 21

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
款嘅話去新黑睇 嗰度應該多啲 $2000已經可以配到東海 Lutina NRC 1.74雙非 喺香港配東海做水魚㗎咋
DIU 啱啱去完 cwb warehouse,個sale 起撚晒鋼 寸撚都佢
請問poly驗大概幾錢
MK新黑同CWB新黑都去咗
MK新黑就我副井戶唔喺celluloid,搞到我即刻即刻上網GOOGLE
不過overall 態度好OK

今日我去完cwb warehouse 再去MK warehouse
個FEEL唔同晒,跟住順手投訴吓佢哋CWB啲人
各位眼鏡達人大家好
小妹想配副平平地嘅眼鏡
但因為散光度數好深(300幾度)所以配過都好貴
試過去eGG(好耐之前)同埋太子一間黃店配
見到有人提議日本網買
但如果想實體試埋鏡框 大家有冇好介紹
thanksss
Mk warehouse 個店員服務態度係幾好
唔知到時可唔可以用海港城coupon
不過希望佢哋請返個好啲嘅視光師
新黑啦 款多 任試唔嬲咁濟

早排去過旺角試 我on99咁一個人上到去都有位哥哥仔跟 想搵邊隻款又肯幫我摷一大輪
今日上左禮頓中心間眼鏡店配副中近距離OFFICE 用既眼鏡, 估唔到HOYA 仲貴過ZEISS, 而家用蔡鏡1.5都要3千幾. 我知應該都一定貴過街不過因為之前係唔同街鋪都配得唔好最後聽朋友介紹呢間上來試下. 講真配既過程係比之前果D PRO好多不過未有得拎唔知最後出來會配成點.
巴打們,mk warehouse 驗眼OK唔OK
poly booking full晒,有排先有位
我之前就係因為POLY BOOKING FULL 9 哂最後先去左CWB 間視光中心度驗...佢有影埋眼球入面有相比返你...不過要6舊水
有冇驗埋眼
銅鑼灣姐喺邊間
poly 我都喺想做六百
450 喺polyvision
其實依個POST入面講嘅poly 驗喺喺polyvision 定喺Optometry clinic - PolyU
eyesight , 佢主力係配鏡. 佢都有架但款唔多, 記得係有 LINGBERG 但唔岩我心水我都係自己拎架上去配

同埋原來驗眼係4舊水唔係6舊. 要卜時間但唔洗等好耐.
請問自己有框想換鏡片,有冇邊間可以配鏡片?
所有眼鏡鋪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞