[Switch] 異度神劍3 Xenoblade Chronicles 3 集中討論區 [6] 大奶…

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
仆街 點解今日冇風假比我清支線
補充一句
前期戰技唔可以cancel戰技
佢話當年28個鐘係打錯字wo
又話意見唔一樣都應該要互相尊重 笑撚左
最撚唔尊重人就係呢條垃圾
冇人理要自推咁慘
英雄任 魯迪同新名啲對話
岡度同優妮性格咁撚似
估唔到有人比優妮把口更臭 by 聖奈
故事要去到咁上下先開晒所有系統
可能我第2章 未開通
唔該大家
平民睇完成條片,都覺得佢係帶住2代垃圾既有色眼鏡去評
居然話3代既戰鬥流暢度係系列最高,話平衡我覺得可以理解,話流暢點都應該係2代
果句買卡牌game送JRPG真係唔識講,究竟佢知唔知咩係卡牌game

話打所有怪都係同一策略,但隻game本來就無策略成份
我可唔可以話mon hun打所有怪都係同一策略,隻怪出招就避,隻怪有空檔就輸出,無血就食藥

惟一覺得中point得caption果句,打完真係比chain attack段bgm洗哂腦
啲寶珠 飾品 職業技能 職業配搭 點都要研究下點砌
卡game 係咪講緊chain
「未習得戰技」呀大哥
你要學左果招先強化到
你唔睇字....
今日冇乜嘢做老細叫我可以早啲走
但今日要過返去玩mh
跌死嘅次數>>>>>>比怪打死
見到冠名者即刻打爆佢
呢代d戰技成日跳前跳後好難企定個圈
流暢問題我諗佢係卡CD

佢話似卡牌game我覺得又冇話錯,唔係集玩式嗰種啫
但話係買卡牌game送JRPG又未至於嘅

策略單一呢樣嘢我嘅理解係你幾乎唔需要針對敵人做任何對策(利申玩到一半左右,normal,後面點樣我唔知)
玩芒亨你可能會針對隻怪換唔同武器或者防具,帶藥解異常狀態etc
而xb3我而家玩落係就算你冇特效/抗性裝備,所有技能都係auto一鍵配置,只要砌出嚟職業分配正常兼湊齊連擊路線,走去單挑任何相近甚至高lv boss都一樣過得到,並唔需要見招拆招,唔使睇準時機開盾或者回血之類,總之時候到了就開個chain attack直接轟死佢
雖然某程度上我覺得呢個同時係優點嚟嘅
起碼好少會卡關

最後都係想講首BGM真係好洗腦
我一陣開switch睇下,未收工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞