[Switch] 異度神劍3 Xenoblade Chronicles 3 集中討論區 [6] 大奶…

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
rex同王女、王子果啲差呢
2咪得哂counterattack最洗腦
3其實首weight of life都好正
不過得好少scene有用,同埋唔係玩輕快節奏所以被人忽視
真心咩
2好多首印象深刻
Drifting soul
One last you
古拉散步曲
帝國背景曲
Incoming
靈洞
重有tiger tiger同最強sakura

3暫時覺得係冠名者mix得好過2
睇唔明
真係比switch機能拖累
你上面張相係用電腦玩
「這該不會是…我們——」
「靈銜連結了!?」
(歌詞位置: https://youtu.be/PDSkFeMVNFs?t=20
(參考資料:《你的名字》PV:https://www.facebook.com/watch/?v=609304429241024

師兄咁get到未
突發,平民出左xb3 game評
係 實機爆左機之後去左用電腦玩先發現做到咁細緻
不過一講肯定又要比人屌老翻狗所以自己偷偷地玩算
今次幾多個鐘爆
佢頭兩分鐘評XB2個D缺點 差唔多係公認缺點
只不過我唔知佢當時 第一次評係點評 可能態度 用詞好差
係因為講大話話自己爆咗機 但之後自爆自己淨係玩咗28個鐘
最蝕底就係整寶石
最好用黎換飾品同升職業
而且仲要話曬所有相反意見嘅人係酸民
重點根本就唔係話佢要評呢隻遊戲好嘅玩定唔好玩
佢自己都知佢嗰條片柒喺邊度 所以都係不公開
當初聽到loop The weight of life之後已經狂loop好啱feel
好沉重
戰鬥轉左歌,咁就得番半集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞