[Switch] 異度神劍3 Xenoblade Chronicles 3 集中討論區 [6] 大奶…

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有咩感想
好感人 流馬尿 Weight of Life
我諾亞係加猛擊傷害 因為男主之後個職業被動會變咗另一套唔食𠵱個個職啲被動
隱藏飾品 邊度攞
我都係搵左兩件 可以上YouTube 搵
行地圖隱藏位就搵到 好似唔洗做任(至少我個兩件唔洗)
而家玩到第四章,石動真心好用,一個超高速用到既回血環+連鎖保證150%真心屈機,我而家終於可以越級打到冠名怪

另外兩隻諾彭其實都唔差,招破防CD比男主一開始果招少一半以上,隊上有2個人轉呢個職打破防倒地頻率明顯高好多

相比之下男主一開始個職業真心廢到無朋友,得一個被動叫好用少少,其餘全部垃圾,戰技得招背刺11CD叫用得,另外D招全部差唔多30秒,成日開場放完技就企係度做傻仔,如果唔係前期得佢有破防真心唔會想用,而家有兩隻諾彭終於可以扔左呢個阻Q住哂既垃圾職業
冇太大驚喜 OK啦 ←咁
想問下師道個 指導新兵任務
我只搵到兩個,其他任係邊?
呢d唔講唔知,以為一路做就做到完。咁我走了。遲d解。解唔完個心好唔c服
我解全部20都用咗好多時間 因為好多前置任 有啲前置又唔知點觸發 不過第六章+領地星數4星一定可以解得晒
好,最後先搞。
重點去解英雄任先
想問我而家第三章。成日行見到勁多?但又行唔到去。係咪遲吓有得去返?
通常都行到過去 不過唔使急 多數都係解新職
想問下取消戰技係咪得安格努斯技有用 科維斯唔見個cd又突然間多
問號一般係

1. 各種未active嘅地圖機關
2. 各種任務觸發點(英雄任務包含在內)
機關好似係放大鏡
係 得白隊先會減cd
劍鬥士有冠名怪增傷被動喎
我都係岩岩打到第4章,打冠名都係會換返劍鬥出黎
2代劇情鳩還鳩
啲bgm插入位、斷章位同地圖多樣性教材級別黎
D buff唔係加落個人度係加落地下真心有d on9
除左攻手食唔到buff
成班人痴哂係個圈度
一個範圍技全部食哂……
連隊友AI都係殘血果陣開多……

但係好多時候
一開左變左冇坦
奶媽比人秒喵
但係範圍技其好多都係全範圍 企埋一齊食防食血影唔算大 但對打背面同側面嘅攻擊手嚟講就食屎
2代令我諗起Gundam seed
有女 有機設 有歌 有嘴遁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞