[Switch] 異度神劍3 Xenoblade Chronicles 3 集中討論區 [6] 大奶…

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
千祈唔好set合體係雙坦或雙奶
SET職業要盡量唔好俾合體果2條友做哂全隊坦or奶媽,如果唔係電腦一合體其他人就俾人打到碌蕉
合體可以自己set手動合 如果冇嘅話應該劇情未到
想問,我有時用healer 第二個連鎖攻擊時,有時都照穿100%想問點解?
另外咩tank達成指令,tp最高回歸,但我有時無用tank完成,都照有回歸
另外過150%係咪回歸兩個,200%回歸3個,有d亂
英雄可以穿
過150%係咪回歸兩個,200%回歸3個》係
85個鐘爆機
我依家就想玩dlc
1.英雄healer會過100%
2.冇tank完成係隨機抽返一隻回歸 有tank一定會回歸最高一隻
2.如果冇英雄卡 150%兩個 200% 3個
Tank類角色第一個出可以回收TP加成最高的角色
用tank(英雄唔算)完成係一定回番最高TP既人俾你,唔用tank就隨機回人,有時好彩都會回番最高TP果個
下面係空耳
ランツ:なんか物足りねーな(喂唔夠皮喎)
ユーニ:おいノア、ランツが強い敵とやりていってよ(喂ノア、ランツ話想同勁D既敵人隻秋咁喎)
前期唔洗咁心急清冠名怪住
第5章拎到之後要全部重新再打過
我覺得你可以清咗佢先 今集可以傳送到冠名怪個墓到 傳返去打仲方便 你唔打仲要周圍搵
好似係喎,太耐冇見啲放大鏡唔記得晒,只係記得啲黃色點

有啲冠名怪個墓嘅位置擺明係比你用嚟當傳送點用
閒日翻工唔得閒玩, 今日先拎左幾隻英同過左第四章咁又無左大半日
expansion pass 有無話抵唔抵, 幾時要買, 日服平定, 限港服之類?
有幾個執政官無打過
但A-Z 只有一個執政官未出場 可能有DLC 講佢
真係有26個
真啊 主線一套執政官 英雄任務一套 英雄覺醒任務又一套
btw 明明英雄覺醒任務 咁有Quality 唔明點解佢做到咁隱閉
日服平
但係要等佢分段更新
前面都係一啲碎料嘢(新skin新英雄之類)
最大型個劇情dlc起碼要去到下年年中先出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞