突發 以色列開拖

696 回覆
716 Like 33 Dislike
防空最勁應該係台灣
當年拍成電影,明珠台成日重播,好撚好睇
呢part真係唔知喔,可唔可以講多少少
唔玩一 二戰d 轟轟轟 好難打的
轟轟轟就畫面唔靚
二戰前英撚本身係世一海軍驚德棍有牙咩
台灣點同英撚比
抵啦
以色列人係贏在民族意識高昂+四面楚歌令佢地全民隨時ready打仗。唔講海空軍,淨計陸軍,以色列真係有得同美國打兩野
上帝子民 自然有上帝視角
核武其實有幾多唔重要,佢要做可以整幾百萬粒收埋,但無撚用,反正如果真係玩核戰大家互射個地球都係玩撚完

日本仔如果唔係因為戰敗俾美國㩒住,整啲航艦應該都可以光速整到

中國講打杖睇琴日射火箭都覺得搞笑,無系統,全部去晒夏門排隊塞車
佢呢個部隊真係好撚癲
左邊攔截系統嚟, 擋緊右邊啲彈
想學野,你睇邊本歷史書
咁實史係咩?
諗緊就已經要死
以色列響比人大屠殺之後,依家又學共産黨,要一雪前耻咁,真仆街
首先你都識講佢有野收埋邊有人知,咁你覺得美國會冇野收埋?
第二你係講緊中國同美國,扯日本黎講又唔見你扯非洲國家黎講,人地連導彈都冇。
第三,打仗平民受苦係冇錯,但講緊軍事實力,你離左題,而且美國係出去打仗,唔係美國本土,你睇俄羅斯
回教豬唔打唔鬆化
殺佢老味啦

The aftermath of an Israeli airstrike in Gaza City on Friday.

Palestinians gather next to the site of an Israeli strike in Gaza City on Friday.

A Palestinian firefighter fights the blaze amid the destruction following an Israeli air strike on Gaza City, on August 5, 2022.
中國?
點睇都似係學屠殺佢個個黨
距離去到咁近,
麥亞瑟駛到咁近
去到投射反圍已經夠嚇
中國係地區局部戰好打
一要將武力由內陸投射出去
就要大量嘅資源先做到.

仲要唔講中國係0兩棲作戰經驗
台灣就一向專精兩棲不對等作戰
連成個防守策略都係逼對面要玩兩棲登陸
有心攻台 可以攻嘅
但其實勝算真係好低
所以而家先要靠嚇
電影名係乜,唔記得咗但想睇返,thx
你d支那賤種狗真係好撚on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞