突發 以色列開拖

696 回覆
716 Like 33 Dislike
你咪弱智囉 包頭啦你
你不如講清楚主語同謂語先
如果講特種部隊
269 Sayeret Matkal都好出名
敵後情報特殊任務
好多任以色列總理都係哩隊出身
6日戰爭一個上晝已經炸咗埃及幾百部戰機
台灣有幾大? 圍住佢,用困獸鬥策略+轟炸。
無人會去巴勒斯坦build up ideas
伊斯蘭地區既教訓唔止文法教育, 仲有伊斯蘭學.
宗教領袖既威望比你講既ideas大好多.
呢班領袖亦會受其他伊斯蘭國家影響.
你睇到既巴人其實係各國影響下既結果黎.
幾十年過去, 巴人立國遙遙無期,
而最後泛伊斯蘭主義既兄弟會支持哈馬斯興起,
巴人喺絕望之下走向極端, 伊朗同俄國都支持佢地,
反而以前支持既班伊蘭斯國家開始背離巴人.
拜託你由第一次世界大戰開始讀起, 睇返咩事先
你條撚樣又幾好文彩
連登仔不嬲自己要著數就左翼架啦
如果講遠古,本身撻地係猶太人
想大概了解下啲因果關係有冇推薦嘅雞精片
儲存核彈頭係同錢直接掛勾,其他軍備我唔知,但支那核彈公開左嘅數字係260枚,而西方情報估計就有350枚
6日戰爭咁成功因為莫薩德已經滲透到入敍利亞高層
都係因為netflix呢套劇先知
https://www.netflix.com/tw/title/80178151?s=a&trkid=13747225&t=cp&vlang=zh&clip=81323041
應該瞄準晒先公佈,一播就已經開槍
神的子民
兵貴神速
何解是撚樣呢?
左膠唔識歷史姐

約旦黎巴嫩科威特有版你睇乜叫養狼狗咬春袋

巴佬自己自作業
傻尻咁出兵未?台灣都唔敢打,仲講打美國?
其實睇史書目的就係可以逐句追源同埋製造threshold 高d + detailed reasoning.

特別是而加YouTube 太多9up YouTube / 大陸媒體合成既假新聞假媒

另外 我幾時有深潛 你為屌而屌?

首先呢樣野係基本學術素養,加埋多年睇YouTube 心得。YouTuber要係努力篩過,睇過作團隊先有可信性。
炸佢老母伊拉克
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞