突發 以色列開拖

696 回覆
716 Like 33 Dislike
Mossad真係好堅
當年追殺d納粹走左路既軍官
講得依句 有無睇過歷史
on9仔
第一第二次好似劣劣地勢
係班回豬on99先輸俾人
之後連攻都無得攻
個問題好複雜
其實本身塊地係巴勒斯坦既
對以色列黎講果D地方以前都係佢
莫薩德應該仲癲過cia
以色列同巴勒斯坦年年,或者日日都有衝突

但依家一開波直接殺咗兩個指揮官
以色列真係好撚型
恐怖分子要求釋放關押在以色列的40名巴勒斯坦人和其他13名分別被肯雅、法國、瑞士和德國拘留的從事恐怖活動的嫌犯。[6]以色列政府表面上接受恐怖份子的要求,實則決定採取武力手段來營救剩餘的人質。[7]1976年7月4日,約100名以色列突擊隊員乘坐以色列空軍運輸機,長途飛行4000公里,秘密降落在恩德培國際機場,並發動奇襲。在激烈交戰30分鐘後,7名劫機者被擊斃。106名人質中,102名人質獲救,3人死亡,1名因為身體不適在醫院休養的婦女事後被烏干達政府殺害。以色列方面突擊隊指揮官約納坦·內塔尼亞胡中校犧牲。

因為肯雅線人幫助以色列。當時烏干達領導人伊迪·阿敏為報復,屠殺超過被救者數量兩倍的245名位於烏干達的肯雅人[8],3000人逃離烏干達。[
歐洲班垃圾都就黎滅族啦
憎乜鳩
美國:想打誰,就打誰

英國:美國打誰,我打誰

俄羅斯:誰罵我,我打誰

法國:誰打我,我打誰

中國:誰打我,我罵誰

日本:誰打我,我讓美國打誰

韓國:誰打我,我和美國一塊演習

以色列:誰心裡想打我,我就打誰

朝鮮:誰讓我心裡不痛快,我就打韓國
左邊係咪以色列 好撚型 好似美杜莎打一堆亂射出嚟嘅嘢
我講緊全世界

北韓🇰🇵肯玩洲際未?

死肥仔同我出黎
邊個好打就係屬於邊個,冇需要其他理由
Fake news ?
但贖罪日戰爭係梅爾夫人永遠嘅痛
非洲日日都有人無野食屎或病屎

佢地開拖,美國🇺🇸啲軍火佬又有賺錢機會
咁唔怪得俄佬覺得開拖有理
鐵穹防禦系統
有冇人可以講解下以色列嘅軍事力量可以去到邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞