其實食人肉有咩問題?

544 回覆
146 Like 420 Dislike
咩名,漫畫
好似因為道德問題
同maintain social morality and stability
諗起有件鬼佬問醫院拎返自己件殘肢返屋企宴請朋友
呢鋪真係笑撚死
其實覺唔覺地球🌍好奇妙??

可以屌其他女人
但唔可以屌近親女人

當然,
屌雞可能有性病啦

屌到有人話人食人會有某種病毒
原來係咁
Google scholar 大把
係朊毒體基本入門常識
咁都要問sources 代表我搵比你你都唔會睇得明
如果死果個有病毒同細菌,你食佢d肉咪會受感染囉。
乜野漫畫黎?
人類屌近親/比近親屌會有好嚴重遺傳病

地球好奇妙
我搵嚟搵去都淨係搵到話同類相食只係傳播途徑 冇見過話同類相食本身會自體製朊病毒wo 如果真係大把嘅你是但比條link嚟咪得 google都有翻譯啦
諗起約定的夢幻島入面d量產農場
白痴 有其他肉食唔食走去食人肉?
你食因為朊病毒而死嘅個體先係
如果個人唔識講嘢,淨係識豬叫,又冇咩智慧溝通,日日圈養係農場,你會當人係人嗎?

如果個人類唔識講嘢,淨係識鳩叫,又冇咩智慧溝通,日日圈養係農場,外星人會當人類係人嗎?

如果個垃圾小黃人唔識講嘢,淨係識係兒登鳩叫,又冇咩智慧溝通,日日圈養係兒登,你會當啲垃圾小黃人係人嗎?

如果藍屍廢老唔識講嘢,淨係識屌撚死班垃圾小黃人叫,又冇咩智慧溝通,日日圈養係農場,你會當藍屍廢老係人嗎?

啲小黃人個腦真係好撚特別,
以為全香港人都係豬
BTW,如果覺得自己好特別,
小心好似曹操咁,
有精神病,
屬於自戀型領袖
永遠覺得自己係岩人地係錯
屬於精神病,建議及早求醫。
其實動物一樣,所以純種貓純種狗唔多唔少都會有問題
兒登好多垃圾都有精神病,
睇開啲

搵返啲岩傾既人吹水咪算
德國食人魔果個case咪咁囉
其實成日話貓狗有靈性係人類朋友唔可傷害,轉個頭不斷殘殺其他動物係極度戇居,計智能豬同牛仲聰明過貓狗,佢哋喺殘酷環境成長同面對死前恐懼嘅感覺仲強烈過貓狗。
人類當其他動物係牲畜食物,將貓狗捧上天,都係因為佢哋個樣順人嘅眼多啲,同識做好多討好人嘅嘢。
我都同意,唔到有更高等生物追捕人類前,人都唔會醒覺。
條友根本喺度鳩up 我都搵咗好耐都搵唔到,大部份都只係話唔肯定成因
老高…
但呢個講法好多人信
包括呢個post啲人
如果用優生學,約定的夢幻島咁,不停俾智能考試d細路,過程中不停淘汰,成到年既都係精英同聰明人,咁點睇
樓主果套咩漫畫黎?
有玩Dayz都知 食人肉會哈哈大笑 好似癲佬咁 然後病死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞