其實食人肉有咩問題?

544 回覆
146 Like 420 Dislike
基因點載蛋白?
你食人肉食懵咗?
btw 係朊 唔係阮
如果得一粒半粒,都你死果日都唔會病發,甚至可以講現今唔會有技術 check 到,check 得到都可以順手幫你移走埋啦。
有一粒半粒你再同類相食咪好大機會出事囉
都話瘋牛症一開始啲牛都係食極少量嘅朊毒體致自己係體內大量製造朊毒體
蛋白製造方法,簡稱 左做 蛋白。

諗住你係science 人,一講就明,睇怕行外人。 仲鐘意 捉字蝨 tim, 咁樣唔係良好既學術討論喎
咩叫用埋你篇paper 我只不過係po返你reference 啲paper嘅完整版 證明咗你po 啲source之前自己係冇睇過嘅
你不如抄埋佢嗰份啦
弱智仔
唔大問題,食人造人肉累積極都唔會夠發病啦
蛋白製造方法同蛋白好大分別喎
你邊忽係Science人
連咁都可以搞亂
同埋我係講蛋白質製造過程唔係蛋白製造方法
有樣嘢叫institution access 係大學生可以免費睇文 不過睇你個樣唔知都唔出奇
咁肯抄10次未啊
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E5%BA%93%E9%B2%81%E7%97%85

人類相食,引發類似瘋牛症的真實案例
撚知你係大學生咩
智商咁低

唔奇妙,依個係必然既結果
係所有model裡面,都一定會有食人同屌近親既model,
但其他model並唔夠有效率,所以只剩低唔可以食人同屌近親既我地

只因為我地個model係咁,所以你覺得唔可以食人同屌近親係理所當然

sry for 1999
法雷人一最始都係咁諗
食少少姐冇事
共喰?
知唔知瘋牛症瘋狗症點黎
睇怕你連中文都唔係好掂,連邊D位,可簡可唔簡都唔知。

當然對住一個鐘意捉字蝨既人,簡稱呢D確實係可免則免既。不過意在捉字蝨,都唔會可以學術討論得到,上面仲要有人話你 quote 文唔睇文。

嗌交咩? 咁 quote 法,不如唔好 quote 。
瘋狗症係病毒 唔太關同類相食事
瘋牛症先係

而且瘋牛症係完全冇得醫冇疫苗
捉字虱你連個詞都不達意 點捉到你字虱啊
就好似世界有一set嘅game rules
物種自己一邊改變自己嘅behavior一邊搵optimal solution
sor記錯
好似有研究過食人族係有相同症狀
直頭龍門任你擺 飄移境界
我邊可能捉到你字虱姐
其實返大陸食左你都唔知㗎啦
乜佢地有人造肉食!? 外星科技ar!? 真係笑撚死我。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞