錢係我最大嘅戀物癖,22歲輸晒所有身家

543 回覆
974 Like 132 Dislike
錢根本唔重要
如果重要嘅話
有錢就好開心啦
個啲話做咩唔cash out 既唔好傻啦
你有30個,可能贏到60個已經cash out 左
有cash out 態係唔會贏到成1000萬
輸咁多錢仲有心情出論文

咩心態
exactly

扑中咁多鑊
實有啲料到
真 見到啲人事後孔明話風險管理就想笑
你計佢本金就輸30萬
如果計埋Profit就5千幾萬
送你句歌詞
(誤墮修羅道中怎麼超生,只好繼續鬥狠)
我諗第一日掂合約嗰時就已經注定輸咗,你贏你會心熊想賺更多嚟證明自己。你輸你會唔忿氣,想繼續追。
樓主投資完全唔係為咗改善生活
贏到成5000萬都唔cashout
佢最鐘意o既係錢, 唔係生活
唔cashout又話人戇鳩
cashout後完爆升又話人戇鳩
冥冥中早注定你富或貧
前幾日果位ching就幾萬炒上幾百萬
呢位ching就30萬炒上5千萬
真心癲
樓主有眼光, luna short 遲少少應該身家上十億
2021年NFT大牛市,上左10M

年尾到2022年keep住熊,又無乜點cash out過,依家落返~2M

唔知係因為無拎過出黎洗定點,未試過富有,所以都有唔開心但心態又無話好差
每個留言我都有睇,當中有啲留言其實真係可以幫助到我嘅情緒,想同咁多位有心人講聲多謝🙏

決定咗遠離幣市一段時間,呢段時間想去學潛水,會唔會重新炒幣我唔知道,錢搵唔番,但係我想搵返信心先
屋企人個價值觀即係點?
樓主係有料既 牛市幣神都唔易做 吸收教訓再來過
不如Ching 你拎少少錢出嚟補一補數 會改變到你人生
加油男人就是要把失去的東西拿回來
錢一定搵得返
搵樣野放鬆下,會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞