錢係我最大嘅戀物癖,22歲輸晒所有身家

543 回覆
974 Like 132 Dislike
等定下個牛市啦都可以玩模擬倉學返下正股同option
On9仔

樓主講緊炒到身家最高8位數輸淨千幾呀
我理得佢炒乜撚咩傻鳩

你睇吓#48啦柒頭

仲話人小朋友 講緊位數柒咗冇啦啦拉去講炒幣
所以美國果邊真係好多人財自左冇返工

屌佢,gdp縮,低失業率,勞動人口低過武肺前,成個現象怪撚到
仲後生,大把路行,加油巴打,無負債仲有大把機會
唔負債破產咪好
btw仲玩唔玩 想跟
游山玩水下 番下工溝下女識下唔同人都好
唔好比一個經歷浪費你既青春日日自我埋怨
有得選擇我都想番去27-35歲再開心多次
散下心再黎過啦
你弱智定閱讀理解0分?

炒到上8位數之後一直輸錢得返千幾蚊喎
點撚樣0.00000008「輸」到得返1000?

好撚明顯由頭到尾都用緊港紙單位啦傻閪
其實真 唔負數咪儲番舊再玩上去
luna佢唔玩咁大注夠錢補倉
挨到夾個段時間佢可能都上左9位數字
學識分散風險 同埋睇準時機
每個0都係一個位 啱 但只係用喺整數例子㗎咋
Eg 80000000 咁就叫8位數

0.00000008 呢個叫小數後8位數而唔撚係8位數

讀返小學啦
呢個post準備上報
笑撚到 咁你咁認真又搵曬啲pp 出嚟嘈做咩?
大家係度 話上到8位數就要收手,
但有冇諗過 你有用咗成年時間機會推到8位數個陣 你會唔會收手?

1.你啲指標準到仆街
2.上到8位做咩唔上9位?10位?
3.你覺得自己係天選之人 天神下凡
4.賭=吸毒 會上癮 ,人一上癮根本收唔到手
所有野你肯比錢就唔難
事實上樓豬冇咁做到, 最後變左清零
買樓投資收租
屌你老味柒咗就認啦講8位數講到係毫子咁好撚好笑咩影響討論就係你呢啲柒頭皮
唔係喎 你好認真想論證0.00000008係8位數咗好耐喎

又搵埋啲小學pp 當道理

知道柒咗又想扮一直搞緊笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞