錢係我最大嘅戀物癖,22歲輸晒所有身家

543 回覆
974 Like 132 Dislike
你咪慢慢講我而家就係屌柒你隻小學雞
你都幾好文筆,講一大堆野,結論係賭錢。
不在乎天長地久,只在乎曾經擁有
搏唔到就起底人身攻擊問你老母拎8位數買奶飲啦傻鳩
如果佢係會買樓,可能賺到一百萬就已經比首期買樓,就唔會上到八位數,再比你問佢點解唔買樓。

李嘉誠如果當年賺到7位數就買樓都唔會今時今日咁,呢D係冇得講。
嗌交可唔可以出番去你地騎劫左樓主既topic.

想像唔到樓主有幾大壓力同幾抑鬱,自己之前輸左少少個心都拿住拿住加油仲有好多時間可以再黎過
又認真返啦?好呀

所以0.0000008叫8位數字?定叫小數後7位數字?搞清楚啲先啦柒頭

同埋我冇話自己威 係你柒姐 我只係講啲正常人都知嘅嘢
唔係紅色大字就大聲啲
講真問個小學生3位數字例子都唔會有人答0.008/0.08(我已經唔知佢嘅標準係咩)
但正常人都知嘅嘢你唔知喎

講真 柒咗就人身攻擊係有啲肉酸
笑撚到

講返正題先啦 0.00000008係咪8位數姐
22歲經歷高低起伏 同同齡人比已經成長咗
好彩你無信心繼續跟落去 救咗自己一命
你比啲破產家破人亡啲人已經好好 唔使煩咁多嘢
呢場夢唔係個個都發到 以後可以同人講返呢個故仔
你應該開心喺22歲呢年仆街到喊 仲可以翻生
十年廿年後先仆街真係會妻離子散
大家加油
我夢都發唔到 輸咗幾皮 明明平時買嘢都左諗右諗
樓主個group有冇link?
之後你復出想跟下你
喂 駁我啦 想睇你一方面原意想笑鳩人但一方面又好嬲咁駁我
我冇咁樓主咁勁
不過都係輸錢皆因嬴錢起
本30萬左右,原本目標係50萬左右
最高去到接近100萬

之後輸番哂,仲要借10萬還錢
1年內既事

而家重頭黎過
真正連登仔為拗而拗
幣根本就係一個宗教 信既人只會一直睇好
好似識佢真人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞