錢係我最大嘅戀物癖,22歲輸晒所有身家

543 回覆
974 Like 132 Dislike
一睇到8位數真係唔睇
吹水多過乜
又一例證贏錢唔識收手係會輸突
Ching最大既資本就係仲青春,22歲真係好後生,30萬對22歲黎講唔算多,好多投資方式本身就係一個賭具,就算賺到錢有時都係會傷精神傷健康
下。咁癲,輸左點還
你好堅
借100萬 60期 利息都係1萬幾

每個月還萬幾 咪當先洗末來錢

你買正股無可能輸哂
拎緊10分1黎玩
果陣無諗咁多 淨係知如果咩都唔做就無得翻身
借左幾錢
其實炒幣8個位有幾難喎…
最難係收手
10倍幣王ENS $300 等候區
https://lih.kg/2785624
炒幣賭錢當自係好醒有技巧。你買大細賺左兩次,你會當自己叻仔有技術?
唔係借 係用credit 你當仲有100萬購買力啦 但果陣負緊70萬債
我都識人執7位數,當然同你差好遠,我知佢有套現返本金個幾百k,由佢free roll,估而加都輸剩無幾。
你有能力賺8位數,99.99%散戶都做唔到,牛市股神都至少做過股神。
下次牛市你又會有機會啦,咪放棄啦,到時你學班kol咁靠開course就得
好後生者 我22歲戶口唔過5位數
傻閪崇洋Tqqq學生哥去撚哂邊?年頭唔係好撚牙擦㗎咩?
https://lih.kg/2989701

傻西樓主
屌回錯post sorry
樓主近況如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞