協興隆, ITP, 菱藝三大疑犯都出哂聲明話自己無裝LED屏幕!!!

722 回覆
1140 Like 26 Dislike
我有冇get錯?
佢冇話佢冇份裝 只係shift個focus話啲物資由大判供應
咁唔俾裝嘅人裝7咗?! 咁快講到唔關自己事?
佢無否認唔係自己裝
佢封信既意思係話質料問題
佢想推個波去製造商, 話製造商比D有問題既料
明唔明
藝能係咪譚校長有股份果間呀?

之前粉絲事件又係藝能出聲明

三間得菱藝廣告話將保留一切法律追究權利,以捍衛法律權益,並令事件能獲公正調查及處理。
仲 limited who can comment
Viu慳錢慳出禍,一鋪清袋
裝果間公司:份約話吊住咋喎 無叫你升下趺下咁樣
你地操作問題咋
幫佢地諗埋
沒有可能
唔怪之得Diu tv pr 大軍全部出晒嚟護主
全部人都唔關事
咁一定係花姐自己買次貨親手亂掛上去啦
上一手同事移咗民喇
一定會被河蟹
邊單工程醜聞會上權貴身
重點。
暫時解讀係

ITP 提供mon + wire
協興隆 負責裝

所以甩wire/ 配件 既話就係裝既問題 =協興隆
斷wire 就係 材料供應問題 = ITP

而設計缺陷 (i.e. 得兩條wire)係邊個問題?
如果 ITP 係 design + build 咁就係 ITP
如果係大判自己 design= 就大判藝能問題

仲有邊個負責 maintenance?
無人講,即係大判藝能自己做
所以頭三日無事,去到第四日先有事 =大判藝能問題

最後收貨,一定係大判呀sir收貨
所以點講大判藝能係責無旁貸

客(MakerVille )既問題唔係話無,
最大可能係唔夠價,以至大判做野差
但大判一定係最大問題
係spiderman
歸根究底都係Mirror 嘅錯
其實無敵
裝既話係佢只係裝 唔係出料
D料係主辦方提供
即係屈去d料有問題

出料既就話 唔係佢裝
即係屈落裝既問題度

即係個個都唔關事
明哂 師兄心水清
咩公司都好,viu一定最大責任
小人國呀
真 城大嗰單 唔死人好彩炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞