協興隆, ITP, 菱藝三大疑犯都出哂聲明話自己無裝LED屏幕!!!

722 回覆
1140 Like 26 Dislike
協興隆 pr 你好
真係以為黃有咁大勢力
我睇返個名,原來樓主係cctvb pr嚟
係new god 美斯啲post成日見到佢個名
卸膊操開始!
樓主孫小美係cctvb pr嚟
喺new god 美斯啲post成日見到佢個名
協興隆好識玩言語藝術
佢列出嚟嗰幾樣佢係寫話公司包埋工料加安裝
即係其他包括涉事的螢幕安裝,佢可能冇份制造及供應其物料,但佢都有可能係負責安裝及結構工程部分

你上網睇吓吊12子嗰條鋼繩係甩皮甩骨
足以證明佢哋嘅工程安全意識低⚠️
留意返,協興隆只係否認提供威也,沒有否認安裝
機械工程係佢哋負責,一定係協興隆嘅人安裝,走唔甩,只係編文玩文字遊戲,讓人覺得完全唔關佢事
轉走哂啲錢再是但推一間岀嚟頂
原班人馬新公司重新岀發
都係講證據啫,你搵到咪唔駛自己食
正確, 仲要係譚詠麟啲朋友

藝能環球把握行業先機 多元業務增收入來源
https://invest.hket.com/article/2350570?r=cpstni
政苦:唔好糾結過去 展望未來 好似同某個日子說法有啲相似
D判頭仆街玩文字推莊
FWD ceo: 我話OK就OK啦
Viu係客係統籌
實知掛?
互射12m
比卡超講既迅速去左邊
別讓他跑掉
正常爆花就唔好用啦
咁幼威也值幾多錢
即係鏡仔或者dancer拍爛檔幫手裝上去
其實要查有幾難 一去到睇幾個位都知邊到出問題啦
唔係斷威也 就係天花個固定位有問題 如果天花固定位有問題 會唔會係紅館自己上身?
留意返,協興隆只係否認提供威也,沒有否認安裝
https://lih.kg/3093898
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞