協興隆, ITP, 菱藝三大疑犯都出哂聲明話自己無裝LED屏幕!!!

722 回覆
1140 Like 26 Dislike
認同,如果身冇屎根本冇必要提大型屏幕既供應來源此地無銀到
因為佢出先 其他睇住嚟出嘛
其實唔關佢事嘅話 奉旨比人毀謗咩
1) 做電視機同安裝個個 就唔話關佢事,因為佢只係負責裝係指定位置

2)做指定位置個個 就話機械同鑬索係大會指定供應商提供

3)大會就話自己咩都無負責

呢三個 再加埋機電署 拉L曬佢
海洋公園鬼屋都無
咁大個mon實係自己爬上去 仲要人抱咩
邊個負責邊part點會唔知丫 講左一日仲未有結果係有D野咖啦
一係就簽安全時幾部電視固定唔郁 為效果有人自把自為改做活動無報
但係ITP佢有講裝mon係指定位到

但佢無講安裝喺邊個位

所以其實三間都有嫌疑

等政府出report la
結局就係求其搵人頂左 之後破產 轉個公司名繼續gogogo
協興隆冇否認到唔係佢裝
只係話唔係佢製造炸
協興隆只係話,「鋼索機及鋼纜的物料」唔係自己提供,唔屬「連工包料」部份,但冇提是否由自己安裝。
成班又玩語言藝術
果日邊個接駁部電視上威吔到呀?果隊員工係邊個?冇人知?
咁係花姐定Mirror12子裝?見到d人話入佢地數
睇埋前三日D熔熔爛爛野
協興隆一定走唔撚甩
睇字咪第一間裝,咁撚蠢真係畀佢啲語言偽術過骨
邊個裝唔知 但一定係連登仔整斷
呢單嘢唔係我跟開
各個判頭都說責任不在我方
搵條道友認咗佢
同意呀,斷威也有機會係個結果,唔係原因

再者唔通條條威也界開黎睇下係咪good condition 咩,條威也爛係一回事,要屌,但學你話齋,有個spare係度就係for呢啲情況出現,係屌都屌左個做法先啦
睇過人講好似話d moon 頭幾日唔識郁
除非証明到條索質量有問題
2既責任應該走唔甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞