協興隆, ITP, 菱藝三大疑犯都出哂聲明話自己無裝LED屏幕!!!

722 回覆
1140 Like 26 Dislike
好落力spin緊啦
垃圾Makerville
一陣搞著佢哋 啲廣告拍唔成仲要賠多份
一尾淨係諗住慳錢 呢間公司真係最叻食人血饅頭
我最咗兩晚po,唔係花姐裝上去架咩?
個位「水喉匠」係 chartered 呀,你估街邊五金鋪頭裝水喉師傅

不過今次睇吓點,會唔會大陸化
係部機自己升上去,再自己跌落去。屌你老母,搞到個dancer咁仲好意思大話連篇,幾時到哩班人出意外變植物人。
屌你老母,連工包料報價咁撚貴,連撚洗你去做!我自己出去搵人攪撚掂!
千錯萬錯,makerville唔會有錯,你地大判細判交個頭食咗隻死貓。等丟淡完makerville可以繼續cap双
關地心吸力事!
最衰係啲fans 發哂顛咁搶mirror 飛 攪到個show唔hea 得咪吊高啲電視
佢地一定知邊個付責吊威也,唔講姐,呢啲大型野一定一齊開會講點做
判上判上判,最終可能係300蚊搵鴨寮街排檔啲阿伯拉條繩吊上去
chartered/簽字就一定要揹飛咩
實有方法推, e.g. 簽果時係真, 後面有人調過
最錯係牛頓,唔發現就冇事
itp出led mon,正常會出埋人同佢裝上去,但個鐵架同承重就係協興隆做嘅,而藝能就係判頭角色,所以最大份照計會係協興隆食
會唔會係炒散公司
就執骨
到底係斷定鬆
都未知
臨時工,已離職,中國定律嚟架啦。
牙mo自己裝
擺明anson lo裝上去啦 邊關viu同李澤楷事
呢單嘢唔係我跟開, 今次我真係愛莫能助
其實係鏡粉班師奶自己夾埋騎膊馬裝上去,幫鏡仔做吓野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞