協興隆, ITP, 菱藝三大疑犯都出哂聲明話自己無裝LED屏幕!!!

722 回覆
1140 Like 26 Dislike
就算裝MON上去果間公司,一樣可以話供應商啲材料有問題
供應材料果然間供應商,又可以推返轉頭話係安裝上去果個人有問題
雙方推嚟推去,最後件事凋淡,不了了之
mirror繼續舞照跳
love you bro❤️
呢三間野三間都搵個人出嚟祭旗!出埋啲垃圾聲明!
藝能係大判 判咗畀協興隆負責砌嘢搭台
吊led套wire機係佢砌但料係大判搵另一間sub con畀嘅
唔明嘅去睇多次啦
唔會有人到場inspection 簽隻?
三間都射波
塊mon 應該係ITP? 見佢個網主要做mon

但射波話唔係佢裝?
個moon自己跳樓咋
有分黃Viu 同藍viu
Website 寫:
我們提供穩固但且靈活多變的懸掛裝置,配合演出所需的各種設備配置,實現天馬行空的舞台設計,為您創造出最精彩的舞台
正解,事前test A,但安裝就A-H,8部威也機
係成隊mirror自己玩騎膊馬裝上去
屌你老母個個都唔認 個LCD自己有腳識行上去
落名果個工程師洗定8月15都得 避無可避
其餘責任根據工程狗慣常A字膊操作
大判二判三判就會逐隻逐隻字同你咬
吓唔關我事喎 合約係咁寫包工料裝xxx only
力學計算淨係計左static motion 唔包起落用途
所有calculation都入左比大判 佢地批左唔關我事
個別工人手工問題 搵返當日site photo打卡記錄係邊個裝
總之就supplier賴工人整爛啲料 工人又賴你地冇驗料
打官司打幾年到時真係要孭飛果班已經著草移民
唔關機電事 lcsd管嘅
lcsd嘅要求係自己出面搵個lcsd承認嘅工程師驗完畫龜交番form畀lcsd 條友驗完ok就係ok
都唔會test A 只不過係test 一組組件承重係幾多
點會專登為左一個mon 去做一樣新野出黎
睇清楚啲啦,
協興隆冇話自己有裝,都冇話自己冇裝啊
語言偽術咋
【朗豪坊電梯溜後】工程師被指未徹底檢查裁罪成囚2月緩刑1年

當年工程師坐兩個月, 唔知呢單幾耐
另外承辦商只係賠九十萬
其實果啲工程公司都幾勁
咁大個項目,應該唔少人去製作,經過咗一重重判上判
過咗兩日都可以冇風聲係邊間公司吊果幾個mon上頂
照計其實應該唔少人會知道做
但個個都選擇沉默
根本全部都可以話係共犯!
到時搵到工程師:
「第一塊我裝
第二塊唔係我跟」
即係冇人認邊個吊幅野上去
咁舊錢去左邊個度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞