[KPOP] K-POP 2022討論區 (37)

1001 回覆
1 Like 29 Dislike
兩隊擅長既野唔同
有咩好勁撚過
呢個節目好似修音都勁
聽mr removed仲好
而家好似冇團行緊呢個路線, 真心好聽
真咩 聽過幾個比較熟嘅團 唔係好覺
借問聲aespa擅長咩
打怪獸
https://youtu.be/404m3pSi4oM
如果真係客觀比較站樁的話
你好衰 搞到我咁好奇又唔認真答我 真心想知擅長咩 係樣定唱定跳舞定Rap

逆行
【topstarnews】[SOURCE MUSIC申請GFRIEND商標權被駁回]HYBE旗下子公司SOURCE MUSIC申請GFRIEND的商標被駁回。此前,SOURCE MUSIC方面在去年3月11日組合”GFRIEND”解散的前兩個月,為了擁有對”GFRIEND”商標權的權利,向專利廳進行了商標申請登記。此後14日,專利廳向SOURCE MUSIC發送了拒絕商標註冊申請的”意見提交通知書”。

專利廳就拒絕理由解釋說:”申請商標’G-Friends’與大韓民國6人女子歌手組合名稱’GFRIEND’相似,因此不能接受註冊。一般需求者有可能誤認及混淆產品質量或借此欺騙需求者,因此無法接受登記”。在專利廳做出拒絕決定的情況下,SOURCE MUSIC方面是否會對拒絕註冊申請商標的決定提出不服,備受關注。

同時,如果確定相關決定,即使沒有SOURCE MUSIC方面的同意,GFRIEND的商標名也可以使用,因此對以後以完整體重組的期待感越來越高。組合GFRIEND在去年5月終止了與SOURCE MUSIC的專屬合約。
LIVE片就一早係youtube
音色唔中意另一回事, 唱到咁你都覺得冇野擅長我都冇野好講
唔通專利廳官員係buddy?
4세대남돌 비주얼들 졸사 누가 제일 잘생김?
https://m.pann.nate.com/talk/reply/view?pann_id=366975042&order=N&rankingType=total
所以係咪真係會cb?
係,g西最擅長食嘢
但source music好似之前已經註冊咗油炸村姑

唔潛建咪幾好
過咗loco最高紀錄
傳說中關鍵嘅第三週 係咪要出現
拿拿臨解散啦出唔出有咩分別?
睇呢幾日既舞台片真係唔覺得佢肥
唔知你地係真係有睇佢定見人反你又反喇
反正佢地係公海地底泥, 踩左先冇蝕底
睇完幾個mv,發覺呢條女個樣都真係幾百變。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞