[KPOP] K-POP 2022討論區 (37)

1001 回覆
1 Like 29 Dislike
twi 熱議8k轉 + Pann
<閔熙珍好像是 戀/ 童/ 癖>
P1-3. Pann帖子
P4. 閔熙珍的studio
P5-10. twi上總結的過去的一些爭議
P11-13. 閔熙珍的ins

Ice cream cake成個概念都有少少呢個傾向…
俾佢討論嗰班人先係最慘
無啦啦俾人分等級
我支持你 呢個世界好撚假 最好個個lv1
覺得唔舒服咪唔好做frd唔講以為大家係佢個frd 佢做咗乜嘢罪不可恕嘅錯事
d欺凌post先接近2000 comments
咁小事1500+仲要不斷升緊真係小小好笑
唔講以為係d罪大惡極不可饒恕嘅事
6Dream都無埋
NCT的仁俊今天(27日)確診了新型冠狀病毒。

仁俊今天出現了異常反應,在自我診斷中檢測出陽性結果,立即進行了PCR檢測,最終得到了確診。 仁俊現在是已經完成了第三次疫苗接種的狀態,立即中斷了所有行程,根據防疫當局的方針,自我隔離以及在家治療當中。

因此,原定於7月29日至31日的NCT DREAM第二回單獨演唱會“The DREAM SHOW2-In A DREAM” 被迫取消。 為了不辜負粉絲們對演唱會的期待,雖然成員和STAFF們都十分用心地準備了公演,由於現在的情況無法將最好的公演舞台展示給大家不得已做出了這樣的決定,希望能夠得到粉絲朋友們的諒解。 已購買的門票將會全額退款,詳細的內容稍後會通過售票網站出具相關公告。

我司未來也會嚴格遵守防疫要求,將藝人的健康和安全放在首位,為治愈與恢復盡到最大的努力。
係節目到鳩up幾句都可以ff到去人格缺陷
牙藍quit咗之後冇咩新聞就揾第二個搞
佢紅啊嘛
藝人=偽人
自己一舉一動都會比人放大
除非你本身就係咁正直嘅人
係咪第一個女solo 或女團開stadium show?

IU差一步成首位女歌手! 只有「12組藝人」站上6.9萬人傳奇場館
https://star.ettoday.net/news/1900220
佢衰on9姐
之前推咗套電視劇係為咗搞演唱會?
唔知下次到邊個女solo做到
人地主持人都問佢講曬出嚟有冇問題
佢自己要講嘅
香港代表有杜生
定改做台灣代表好
黃仁俊確診感染新冠,NCT DREAM演唱會取消
仁俊今天感到狀態異常,自我診斷試劑盒中出現了陽性結果,立即進行了PCR檢查,最終被確診。仁俊已經完成了新型冠狀病毒疫苗的第三次接種,立即中斷了所有日程,根據防疫當局的方針,正在進行居家隔離和居家治療。
因此,預定於7月29日至31日舉行的NCT DREAM第二次單獨演唱會"THE DREAM SHOW2 - In A DREAM"不得不取消。
其實係翻譯問題定咩
lv2已經係還算要好
其實lv 1講死黨
lv 2講好熟既朋友應該冇咁多人屌
lv 3已經變到認識既人

Pop pop pop!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞