[KPOP] K-POP 2022討論區 (37)

1001 回覆
1 Like 29 Dislike
原來係拜登同湯家驊 d friend
gugudan都解散咗,佢首歌作好未
屋企窮就點都會limit 左你視野同影響你處事
咁佢真係過山車
IOI 上位 99dan 拖飛機 團散 再靠自己拍劇上番位都係講緊5-6年內既事
hype boy
IU首爾演唱會!
2022 IU CONCERT<The Golden Hour>
9月17日-18日 蠶室綜合運動場奧運會主體育場

世正咁小事都可以講到咁 真係好事不出門壞事傳千里
佢最衰咪直腸直肚 佢隔離兩個同劇演員本身冇交集拍劇第一次合作先個零兩個月排lv3有咩問題
況且個節目完整片段mc問佢咁講出黎冇關係咩佢都答左話對方都清楚佢係咁度人
大把人個心都有把咁嘅尺只不過佢唔修飾講左出黎
你最尾咪講左個問題所在
我第2行就講左添 所以呢
單憑咁就上綱上線講到話佢刷前輩鞋 同平輩後輩相處唔到
好似冇人講佢刷前輩鞋咁負面喎
都係話佢咁直接容易引起尷尬同得罪人啫
佢對住前輩真係好恭敬 d前輩仲錫到佢爙
但原來內心咁計算
同輩無利用價值係咪唔會fd

不過唔緊要啦 kpop post不嬲都係一沉百踩
講事實都已經秒收幾個負皮 應該跟風向一齊屌先啱 蠢左
當佢地位大到冇人敢講佢就可以話係直率
但E家未必夠
支持世正
可能2號朋友範圍可以好闊
Yoon同勢銀
【N】金泰梨新冠自我檢測盒呈陽性…PCR檢測結果待機中
27日,據韓媒采訪結果,金泰梨被分類為確診了新冠的崔東勳導演的密切接觸者,因此用自我檢測盒進行了檢測,結果呈陽性反應,隨即立刻接受了PCR檢測,正在等待結果中。
因此,原定於今天舉行的《外星+人》第一部上映第二周的舞台問候被取消。
佢地幾好文采, 連文言文都有
15.
我睇咗2-300個留言都係類似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞