[KPOP] K-POP 2022討論區 (37)

1001 回覆
1 Like 29 Dislike
柔B個位本來就俾人搶撚咗,係班空降閪還返個位俾柔B就真
又一個二代巔峰團要完整體回歸!妮可:KARA回歸準備中!粉絲想起具荷拉超惋惜ㅠㅠ

KARA在出道15年之際,真的有在努力準備回歸!

26日,妮可舉辦了個人新單曲專輯《YOU.F.O》的發售紀念記者會,透露了KARA以完整體回歸的進程,稱:「企劃做了幾個月,也有中途想要加進去的想法,總之大方向已經定好了。今年正好出道15周年,很想和粉絲們見面,所以正在努力準備中。」
點樣贏到CJ同JYP?
好flop啊得 #10
發夢都無咁早
Eleven同love dive後
Ive首歌點難聽都唔會太差
Kep1er Nmixx
全新人仲多過有兩個前izone嘅團
退出造假團係好事嚟,好過成世俾人叫空降閪
最好成隊Lesserafim解散
搶鳩人個位之後仲咁撚厚面皮活動真係一啲良心都冇
佢間臭鳩公司仲要狂放送分呃一位
同自己隻 b-side 比係 flop
illusion 24 hits 上到22
邊有咁多怪物新人
吹大咗啦
吹大咗啦
如果一葉去aespa 唔知中輸有冇廿萬呢

河英隊內實力都算係咁 咁都比人講
You're right! 真正犯規既係內容、唔係外形,但而家砌佢pedo既都係外形,籠門任你搬。

其實無話佢係定唔係pedo,我又唔識佢亦唔係心理分析師,只係覺得入罪既材料有d搞笑咁。
原來韓國人認為狗竹唔係造假估唔到宋河英 朴池原表現算唔差都俾人屌 其他表現明明仲撚衰喎 李賽綸盧知宣個啲衰到乜又唔屌嘅?
我一路以為退隊嗰個有份造假
多謝你!
狗竹第九名個個公認係造假咁制,點解退團就變咗唔係造假?搞不懂
我估應該係叫緊有實力個啲快啲走 淨低個啲自己圍爐
覺得佢有實力所以唔係造假?
首爾藝術大首席 應該有實力?

想知去到年尾女團個榜會點
翻譯出問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞