[KPOP] K-POP 2022討論區 (37)

1001 回覆
1 Like 29 Dislike
唔記得咗17
完全relate唔到hybe
TXT好似喺歐美成績都幾好
搞得掂就話啫
第一隊glam完全冇人識
入手gfriend一年後踢走
路人藍18日idol體驗卡
new jeans未正式出道就俾個pedo玩衰咗
入手造假團一年後成功拆走最正常嗰個

入坑hybe團係最大嘅scam
超越唔到bts,死忠粉又唔夠17多
skz nct成績又好過佢哋
應該唔會有女仔再入HYBE做練習生
「升級」
點解叫做狗竹
入得Hybe就大把仔溝
應該排晒隊爭入去就真
你睇下而家幾隊女團咩成績先喇, 唔掂得你講咋
lessex同ive一樣配置兩個izone成員,但成績差一大截
造假團粉絲靠利用漏洞刷榜先贏到幾個一位,音源melon100都入唔到
new jeans未出道,何來成績?min heejin一日唔落台,支持new jeans=支持pedo
見過
但唔識隻狗既名
pd48唔係公司叫佢上㗎咩?
咪講左唔夠前面個幾隊勁, 都贏左後面幾廿隊
點唔掂到唔好再搞女團法
Fearless今日日榜排17
Newjeans係未出道,但係中輸已經過左10萬
兩隊的確未係最top,但係都唔差啦
話晒都係大公司,出道即有關注點同一班細公司比
連星船都鬥唔過

而且事實係hybe嘅團全部兩年內被拆
當入手路人藍係hybe唔好彩,但glam霉到仆街係事實掛?
明明入手gfriend可以長做,但無啦啦強行踢走,buddy冇燒咗你間公司都算係咁啦
入手造假團雖然成績有上升少少,但造假團始終係造假團,要靠啲漏洞先贏到一位,而且同為造假團點解x1要解散f9唔洗?
想用前sm藝術總監做new jeans selling point,點知就俾人爆咗係pedo。個pedo喺sm做咗咁多年都冇事,仲唔係你hybe廢,嘥咗啲妹妹仔
[quote]

https://www.youtube.com/watch?v=co_pF1r9ohk
「升級」

呢集真係好好笑

btw佢家姐而家有無野做
星船邊度係細公司
老豆係軍人 屋企算有錢 唔休做
咁大間公司點都會有咁上下成績啦
問題係啲團嘅配置再好都會俾hybe sip啲老鼠屎入去or搞散7年團
未有公司要
鬥贏CJ同JYP仲想點
我只係問以而家既成績, 點唔掂到唔好再搞女團法
不過你自己都講係有成績, 即係純粹想hybe收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞