召喚痴線西 (193)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
因為有on9會埋單
你睇mk ding 屎盆 珍珍 狗女嗰班越搵越有就知咩事
笑撚死 MK ding我對佢真係翻白眼
佢應該真係覺得自己係好有氣質嘅人
不過都係個句 自己感覺良好最實際
買隻Rolex都要開箱嘅 屌那媽
我怕boris佢地買層樓都要拍N條片喇咁樣
好可怕呢種女人
我都係明明我好羨慕佢地家庭
依家真係唔想再睇
Unsub too
發覺啲呃錢kol都有方程式
最開始就賣減肥啫喱,
之後美容產品,咩美白丸呀袪斑丸嗰啲
賣到差唔多可以開埋美容院,
再嚟就賣珠寶鑽石
肥安話玩連登係道德淪亡

咁佢follow同share 呢隻電子雞
又叫做乜野呢?

屌 我笑死 真係冇錯 全中
垃圾丁銅鑼灣又開新舖喇痴撚線
真係得香港既KOL風氣咁垃圾
不學無術冇學歷仲搵得多過專業人士
Ig 排版永遠係去cafe 藝術館 M+ 打卡夠垃圾
人氣好嗰啲就開埋美容院舖頭呃人錢
冇咁高人氣既就做雞搵人埋單例如kayanc個fd vivitam (唔係想貶低女性做雞 但覺得咁嘅風氣真係搞到好多mk妹覺得讀書冇用 識得扮靚着衫就OK)
我記得夢雨開頭係賣蠟燭香薰?
佢自己講既姐 ...
買人二手鞋係咪貪佢有腳汗
買得起呢對鞋既人應該唔會介意比多6舊
補充番
佢share條女既post去話上連登係道德淪亡
但個條女係一個性虐過一個智障人士既施暴者
啲人咁話個死者 話道德淪亡都唔過分
智障人士識bk酒店

痴撚線 兩大終極八婆姣西係咪諗住一齊拍YouTube make noise
睇到悶啦youtuber食辣
到時又有女神包袱就住就住妹一兩啖又話媽好辣呀
咁你都有上連登 你係未道德淪亡呀?
我想提出既就係呢樣野
好明顯佢指責緊嘅係嗰班blame the victim嘅人啦
d女成日話咩遠離連登就算鳩數啦
連登本身就係社會縮影
香港最高traffic既forum
除左fb ig twitter之後就係連登

入面咩人咩意見都有
抽幾個comment講到道德淪亡又盛
咁既話去韓國instiz 日本2ch果d佢咪一樣如獲至寶瘋狂cap cm
明明係香港賣相已經舔到盡
仲想做埋道德塔利班
Blame the victim嗰班人的確好唔啱
如果肥安淨係講嗰批人我都同意
但問題係 肥安係話「想人類道德淪亡可以玩連登」
佢呢句說話感覺上就係企喺道德高地指責所有玩/睇連登嘅用戶就等同係道德敗壞嘅人咁
唔太合理
因為喺連登討論佢既全部都係負面評論
如果連登啲人有話過佢佢點會話道德淪亡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞