召喚痴線西 (193)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
幾時拉埋法國cherie
黃安冇事?
今日見到icu 著sports bra 單車褲 勁大份
一路行一路低頭用電話
好似個40歲肥師奶咁
我都係講事實
個額頭真係好禿
唔小心大肚都咁負責 照顧bb照顧得咁好 我覺得佢好叻喎
但佢有負責任加湊得到 咁有咩問題?
個位絲打係表達得差啲 絲打們又唔洗起曬鋼既
事實上你地都話明思嫁左俾個mk仔好可惜
如果佢當初無意外懷孕 佢又未必要嫁俾羊爸 結局可能又唔同了
大部分人既“意外懷孕”究竟係咪真係意外 你知我知
當然年輕係會做錯決定 佢亦都有負責任去照顧自己小朋友
但點解婚前懷孕咁不被贊成呢 始終未結婚都係某程度反映你同伴侶未ready行到人生下一階段 或者了解未夠深 明思呢啲例子比比皆是
所以絲打話佢叻就唔會意外懷孕 係有佢道理
有早知冇乞兒啦 講黎都多餘
有人拍一個月就結婚生仔幾十年都咁幸福
有啲結左幾十年最後都出軌離婚
人地有照顧好自己d 小朋友 仲要搵到錢
而家你講返轉頭話人地好未婚懷孕有咩意義呢?
有早知 無乞衣
咁你地又話嫁左俾個mk仔好可惜
冇結婚嫁咩 以為佢嫁第二次…
陰功
佢成年冇拍片冇job都有錢買樓?
雖然對明思無感+覺得佢照顧得幾好
但對於年紀比較細就大咗肚嘅女仔嚟講 唔係一定要生先叫負責
知道自己未必負擔到做人老豆老母嘅話其實中止懷孕都係一種負責
如果佢老公仲做緊大貓 有可能用員工福利按揭
息低啲同有可能做到100%按揭
佢負責唔止因為生 更係生咗之後都好好照顧個細路
真 唔好再污名化人工流產
生或者唔生都係會影響個女仔(同個男仔)嘅一生
所以無論個係年紀大定年紀細 已婚定未婚
都應該要有生唔生嘅選擇權
咁佢老公都幾勁 份糧又要養佢又要供樓
可能佢呢一年唔拍片但係有做其他嘢有收入呢
痴線 Jamie ching 算唔算拜金最成功
佢個婚禮冇幾千萬走唔甩
個40歲鬼佬有錢到
懷疑淘寶D質地都好過佢D爛鐵 帶都未帶又生左銹咁
原來仲有請姐姐
林俊明你搞唔搞得掂 依家仲要供樓
冇錢點做佢老公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞