召喚痴線西 (193)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
Secro 真人相真係認唔到
叫自己個父母去做清潔都幾撚賤
搵咁多錢連個清潔工都唔請
Serco今次真心gg了
啱啱追晒啲story
如果全部都係真嘅 呢間嘢真心cls
喂大佬邊個返工開心㗎
係咁情緒勒索同逼啲員工做開心正撚樣
好癲
Serxx今次真心gg了
唔覺佢會收皮 啲妹妹仔唔會理
我意思係佢比人咁樣大爆料法
佢都幾難收科
唔知會唔會出律師信告前員工誹謗
其實佢一早好應該要收皮啦
賣啲垃圾劣質衫又貴
影相又成日踩櫈 行岀馬路 去單車徑
不過佢個人有公關 幾次都比佢過到骨
之前已經有幾個絲打分享過喺佢到買衫中過伏
根本佢就係名過於實

Ig啲相影得靚 啲model靚 但啲相完全睇唔清件product
之前夢雨啲頭髮又遮左半件衫 都唔知佢想賣乜
好想睇下佢幾時收皮
我反而想知佢有冇係tb入過貨
抵死
佢賣鑽石呃人唔少
其實佢都可以結啦
租樓同條仔住
覺得佢係靚女
但成日好多正能量真係好煩 通常個人都係好假
同埋啲衫真係好差買過一次
老實講佢係真係幾靚嘅
但佢同夢雨都正能量到有啲得人驚
大佬邊有可能一日到黑日日都好開心好善良世界粉紅色
人有負面情緒係好正常嘅事 唔明點解佢哋要咁樣逼其他人
Story?睇唔到佢提及結婚嘅
前員工有爆料點解佢d褲咁鬆
記得之前呢到有d絲打話睇相見model著住條褲岩岩好
又唔用belt又唔用夾
仲要同d model差唔多身高體重
但買完條褲返黎勁鬆 完全唔岩著
原來d model都有p圖
見有張相爆左serco條腰都唔係瘦
可能體重個到有水分應該無咁輕
所以夢雨啱佢公司個vibe ?
我見佢而家都仲有幫佢做model
前員工有爆料話s 好反對model開鋪賣衫
但印象中s有幫夢雨宣傳過佢間鋪
如果真係,咪好假
定我記錯
仙嬸拍片暗示左啦 但條仔唔識做
配貨仲要著過,平得600都on99
我畀多600入舖買攞支水飲下唔好
咪係 當啲followers係水魚咁款
平得600$我不如自己搵代購
經佢手對鞋香啲架咩
其實佢點解會夠膽賣咁高
呢條八婆一定係覺得:你地呢班人 真係cheap 根本冇可能配貨配到我呢種鞋 我平$600比你地 你地又可以買到呢一世都買唔到嘅配貨
呢種人咪垃圾囉 自我中心 目中無人 以為自己買到嘅嘢 人地買唔到 SA真係指住佢個鼻黎笑
救命啦 買個Lindy Kelly 就覺得自己高高在上 三套配啊?笑撚左
咁買樓嘅人一定唔會減價喇 因為覺得冇人買到佢買到嘅樓 智障西 其實佢幾時收皮啊死藍絲
真心 望落佢個樣就覺得佢口臭怪
腳一定更臭 屌那媽
岩岩睇佢story仲要有人買左
傻的嗎???????
可唔可以唔好再接手佢啲二手野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞