召喚痴線西 (193)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
佢似係想迫條仔 快啲俾多啲錢養佢咋
同當日宣權一樣
佢似係做埋啲小動作迫緊條仔咋
條女即刻宣權話自己有左啊嗎
又放哂風 生完會結婚
成單野會唔會係明顯條女想拎個肚夾條仔
最後夾人租屋俾佢 叫做有張長期飯票
Serco store 苦主區 — 你個件有問題 我個件冇喎*ˊᵕˋ)੭
https://lih.kg/3066541
好爆
但楊政龍好有錢下
擺到明真係唔會娶佢入門 當係佢幫佢生咗個b安置佢兩母女
佢ig成日營造自己住好食好 又女強人又成
雖然明眼人都會笑鳩佢賣埋啲不知名美白生髮丸
最不解係佢好似啲星斗市民咁專捕online特價先買野
上年見過佢online買咗好多對RC鞋
但碼數唔岩都照買
我仲以為佢都半個闊太 原來假
呢啲湊b生活太真實
冇咩都係唔好生
諗多左啦
我真係未見過闊太要賣佢女啲2手衫$70 $80 咁賣
仲衰過一個小康之家
大把媽媽啲bb衫唔岩都係俾人多
成單野 佢話俾有需要既人 會好睇好多
偏偏做到咁肉酸
啱啱係咁易睇佢ig
情人節個post食飯對面冇人
雖然對面都有野食 但勁似想俾人睇佢好幸福 其實得自己食
https://www.instagram.com/p/CZ9n7ofvHN9/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
性感冇問題喎 我又唔覺得俗 好睇個人主觀感受
專登去佢ig搵返個post 對比之下佢算係著得幾型點都tina俗啲啦

似係佢喺香港識咗呢堆kol被帶壞
好似白卡婆
唔知你有冇仔 其實啲bb呢個歲數都係咁樣
我估楊生應該有比張附屬咭佢任碌 但就冇直接比錢
咁就解釋到點解佢上網買嘢咁闊佬 又買到咁多名牌 再二手賣返出去 咁就有錢直接落袋
而賣個啲不知名美白生髮丸又係 啲錢可以直接入落佢户口
好絕
但真係有咁既可能
你睇到佢啲野係亂買
最難頂黃子菲成日post story錄自己同嗰囡講英文
但佢淨係講到d簡單單字 一開口就知唔識英文
勁尷尬
咁Avaw咪長期自己一個訓
想知個b係住邊到多
我都聽到
佢完全做多哂 唔識講 講番中文都好過咁樣
ICU想嚇死人咩 三白眼仲學人畫到對眼咁樣
Carmina上面嗰條女邊個黎 見佢識好多明星/KOL 但佢本人冇人識
不過最騎呢都係左下嗰件Calzedonia師奶 成個畫面佢最突兀 明顯老一大截
係 佢呢啲女人咁鍾意打卡 札花9成係自己訂比自己
佢之前post bb床 bb 車冇bb 仲靈異
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞