召喚痴線西 (193)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
突發 Sunny 哥哥 出嚟啦
https://lih.kg/xuyNPJX
#114 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
啲before after 成日都係呢啲套路係咪真係當人戇鳩
佢每講一句係咪都NG一次
請問ck係kol定咩?
D英文好累贅 同Chok哂 ABC口音

NottingHAMMMMM
佢講到自己好勤力補防曬 又傘又著長袖咁
仲要張相係化妝後
真係
尋日見到renee上咗佢屋企
個廳大大個櫃全部都你名牌袋
想cap返低但啱啱睇無咗個story lu
皮肉錢黎
憑佢之前做律師樓文員仔搵得幾多啊
依條女啲黑歷史真係多到,Things讀咗做Ffffings, lounge讀launch一條講英文嘅片每講一句就cut一句咁(就好似S.tongli咁)冇料扮有料英國vlog可以見到佢係甚少會影同本地人有啲深入啲一問一答嘅完整對話 只焗限chok哂口音同人講Thank youuu同Ok SurrrreOrder唔知係cupcakes定朱古力果度影到佢露哂底只識喺度話this one,one one one 雖然去到外地旅行融入人哋文化溝通到就得,但依家佢係自我感覺良好用全英拍片獻醜
呢條女係唔係當人白痴
p完圖就話有效果
係咪當人智障
你一係直接一個唔搽粉底一個搽粉底算啦
而家直接校光張圖 色光度完全唔同

到底Cty塞左幾多野

其實影得好肉酸完全唔知sell緊咩 條裙唔知真係咁樣衰定係model著到完全冇美感

一個係model 一個係店主
呢間野其實係賣衫定賣bra個店主比人踢爆疑似裝假狗 跟住影啲相相更加凈係Focus落對波度
笑死我
佢嗰個one one one one one jm9
辛苦個店員要估佢要咩
好在有屋企人support
芊芊好似大媽
佢唔靚同好大陸
唔係話幫黃子菲
以前有你問我答
網民問佢點解離婚
佢話發現男方娶佢係為咗幫男家沖喜

唔知真定假呢 又話錫到佢燶
以前睇都覺得佢前夫返到屋企乜都唔做
同埋喺鏡頭前好似成日都黑口黑面冇表情咁
果陣覺得可能佢唔慣出鏡 因為明思好似有講過
同埋乜都唔做可能係真係返工攰

但依家睇返係真係明思付出好多
講真全職家庭主婦其實同返正職一樣咁攰
啫你話一個願打一個願挨
人地家庭分工既野我地冇權講咁多
但條賤男咁好既老婆都唔識珍惜
仲要偷食又偷狗 真係落地獄啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞