召喚痴線西 (193)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike

有冇咁快賣哂啊
我想講嗰件Gucci Tee已經明顯著到勁霉 咁都有人接
同埋佢啲Baby Dior都唔知係咪全部員工價入 冇記錯佢個好朋友Homei個老公係喺Dior做 如果佢真係用員工價買到 再懶係平賣放番出去既話 真係好撚Cheap

佢都叫大家唔好再去嚟間野
呢間嘢係咪木魚melody打女神針嗰間?
其實多kol 去多數都伏/唔抵
不過佢咁樣講出黎都幾冇職業道德
當佢正價買返黎,洗到霉晒,仲好意思賣幾舊水件出去
唔明點解會有人肯買比自己小朋友著
好似已經無晒public post
幫佢買個啲真係傻閪嚟
幫條八婆配貨 仲要2 手鞋先平$600
好撚多水魚上釣
家姐女朋友⋯? 所以係Les?
講真話又話人冇職業道德 唔講又話人為咗賣廣告呃人
個名又xxxx咗 大家明咪得囉
佢家姐係死tb嚟
死人妖
要鬧佢家姐就鬧佢做狗 唔明做tb有咩好鬧 你清朝人?
因為佢係狗先鬧姐 我又覺得無問顯
唔知佢麻麻地係指邊方面 但佢接job嗰陣應該做下資料蒐集或者自費試下先?
可能佢之前出post嗰陣已經吸引咗啲人去幫襯 咁佢啲觀眾咪變咗on9
咁換句話講
觀眾去消費之前係咪都應該做資料蒐集?
見到KOL post就衝去都好on9啫
覺得佢收完錢唱衰人仲無品
大把有道德既kol都會推job
其實係架
咁你咪鬧翻佢做狗佢做狗唔係你homophobic嘅原因
屎盤個抄襲首飾brand竟然有咁多kol(雖然唔出名)去,以為佢已經冇曬friend
佢有個story好似暗示自己遲啲會搞美容?如果係既話可能順便依家踩定人 方便之後sell埋自己間野

佢邊有咁好死
應該自己又開美容院/脫毛公司
似係
可能賣衫生意開始差
見爛面丁丁開美容院賺咁多
個個KOL都沖出嚟自己搞
之前sponsor 佢嘅鋪頭真係多謝佢
Btw 個個kol都用呢條橋 然後開美容鋪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞