召喚痴線西 (193)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
買Gucci Tee嗰條友都on9 嘅,$600買件霉到可以做屋企衫嘅tee俾個細路著?!正一又窮但係又要充。藍Jade又係cheap精嘅,件野咁殘仲好意思放出嚟賣,真係當人係垃圾婆垃圾佬
藍jade有錢女都咁撚cheap
有錢都可以又cheap又賤
見佢二手鞋賣幾千蚊比人都知咩料

普通人都無佢咁低賤先
Cheap都好柒
都*
間嘢細到痴線 一間房同時做緊2-3個人
做完哂循例上同consultant傾傾
一聽到話唔join plan就即西面+送客 真係不了
無人話女人30歲就要結婚
我只係覺得佢口不對心姐 真係feel唔到佢唔想嫁
其實細佬仔真係要著名牌咩,大得咁快,好浪費
今次有無機推到serco 收皮?
香港真係好撚多有錢水魚
搞到我都想整返盆生意

不知是真是假
好慘 係真係假都好 又搞到明思 垃圾男人
真係諗唔明買Designer brand二手比小朋友着係咩心態啲小朋友又唔會知咩係奢侈品又唔需要show off, 買Brand new乾乾淨淨咪仲好
D家長要show off架嘛
前夫偷狗又關明思事
好心啲家長想show off就自己着啦小朋友係無辜㗎
佢呢d所謂鑽石店 連周生生都不如啦
有冇證書都未知
我睇藍jade個d呢 切割係冇,咩color呢,仲有雜質多唔多呀?一味大粒 但好撚平
Tiffany 同Cartier 一卡都6萬幾7萬啦
佢個d 一卡幾千蚊 笑死
唔怪之得係街見到d妹豬d鑽戒咁似玻璃

我見過 一個妹豬係Cartier 一個係樓上店舖買 差唔多卡
撞埋一齊睇,係差好撚遠。
其實鑽石都係睇spec嘅姐
樓上舖都可以有靚石有晒證書 呢啲一定唔平
但藍jade同mk ding就算9數啦 大有撚用咩 大粒但黃嘅送比我都唔要
藍屍jade仆街就梗啦當人on9水魚幫佢清垃圾
但買個個都要驗腦啦 無腦仲學人生仔 uniqulo經濟實惠唔買 走去買件2手霉菜名牌tee扮有錢 真係有錢唔洗買2手啦on9
cartier tiffany貴喺個牌子度
珠寶生意食水好深 自己唔識真係做咗水魚都唔知
佢都識講係前夫啦 關明思咩事
羊爸真係垃圾男人之最
我都見到
Serco等收皮 Conerc應該日日開香檳
好癲無啦啦偷狗做乜
唔想諗到佢咁衰希望係拎去賣唔係食左佢
快啲比返人啦
你嗰句希望佢拎去賣
屌你咩
要好似佢咁無賴壓榨員工先賺咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞