召喚痴線西 (193)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
之前都覺得佢啲片幾好睇 但睇睇下發覺佢會睇小紅書定唔知用支那化妝品

後尾仲俾人爆佢剪片風格抄韓國youtuber
然後唇膏試色都係假 唔係真實顏色
而家仲要將二手嘢送俾人
佢真係好撚柒
Lm
Cotton啲片真係好有心機
我之前都幾鍾意睇mindy 仲有tang
但發現佢地會用咩小紅書推薦之後就睇少左
仲有mindy 啲片永遠都係試韓國野其實睇睇下好悶

唇膏試色係假單野幾時㗎?無留意到
Lm
LM
但mi既人黃我諗大家都知

但Cotton真係好用心整片
一方面唔想佢因為屋企人受影響
但另一方面又…
lm
叫liz狗妹狗妹咁叫 , cotton 就唔洗叫狗細佬?

唔否認cotton 啲片好睇 但咁樣黐線西勁偏頗
我覺得因為Liz阿哥係元朗區總督察 又有上過新聞 同普通散仔唔同 而佢又好少明確表態
當然cotton都係狗細佬
Liz 呀哥就人人都知係元朗警區刑事總督察歐陽德
請問cotton 家姐又係乜水?
Liz啲片同Cotton點比
一個拍埋啲廢片 賣衫食水勁深 扮黃
一個有熱誠用心拍啲片高質 有表態
當然叫Liz做狗妹 Cotton都要叫狗細佬
但我唔會覺得Liz比屋企人影響好可惜
因為就算佢唔係狗妹本身都撐唔落
只係真係同情Cotton會比屋企人影響到

台灣勁撚多人睇小紅書
佢地無文化入侵概念
但講小紅書/ 淘寶個啲
一律唔會再睇

Mindy 有單野係抄襲 都幾出名
因為一google就有
啲人做乜鳩 好恐怖
冇特別鐘意佢 係有少少港女成日買名牌
但佢又唔係偷呃拐騙 自己賺錢月月清姐
同埋佢本身就唔係行靚女路線啦 針對人地外表做乜鬼
依啲人真係痴線過痴線西
lm想睇馮天蔓幾時生
其實得一個絲打講話cotton家姐係狗 又冇相又冇證據 淨係講咗句del 咗passing out嘅相 懲教都有passing out㗎喎 會唔會fc咗先討論cotton係咪狗細佬好啲
程甲 唔係fans
利申**
其實佢喺KOL界算係咁啦
自己好好地打份工
又冇賣淘寶衫呃妹妹仔錢
係鐘意買下名牌啫

https://youtu.be/8wE009mpKrs
成條片都好假好做作 講野講到勁拘謹好唔自然 明顯扮出嚟原來係00後 完全睇唔出一直以為佢係ca姐個代d mk妹
所以咪冇開
LM
係咁強調人哋講佢啲乜 佢就會改 欺凌由中學到ive都改唔到 心地差難啲改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞