召喚痴線西 (193)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
反正佢有咩目的 你知我知 男家屋企人都會知
佢想要既都係有人租樓佢住咋
理想達到架啦
每個post 都有一個負皮
完全懷疑係ava 本人
佢啲分享好廢 乜都讚
明明著出黎都唔靚
佢係邊個Sorry我脫節
阿tong
Heyman & Suenn嘅朋友
啲片好悶 用字&咬字都奇奇怪怪
我又唔覺呢個係佢目標 如果淨係想搵人租樓俾佢住有把有錢mk肯
佢個b好似成日唔跟佢住咁
之前有張相母親節 佢就咁影個BB床 之後影BB車入面又冇BB 本身已經有人懷疑男家拎咗個B
個B始終有一半係楊家既 但我估佢阿爺阿嫲會計得好清楚啲錢永遠唔會落喺佢手上
覺得佢講中英文都好唔掂
究竟有幾廢先會兩三句要剪一剪
廢到咁就唔好諗住做YouTuber 啦
成日覺得自己好靚分享自己變靚方法
其實佢個樣真係好俗 塊面又長
係身材真係好
肯定呃條仔冇食藥諗住搞大個肚可以入豪門
唔知條仔係佢大緊肚個陣就出咗去溝女(唔敢話偷食 可能真係當佢係雞)
唔想貶低女性 但依種女人簡直係侮辱緊香港女仔 專做有錢人嘅肉便器
真係咁多人幫襯?特別佢化妝嘅products外國一大堆brand都取代到
佢地擺到明係煌蟲啦
講廣東話都唔正既
所以先咁鍾意姣男人 呢d係大陸女人特質
成間嘢都係抄唔同嘅外國brand炒埋一碟
疫情下得kol嘅生意係越早越好
佢同條仔都係分開住咋
擺明睇在個女份上
租層樓打法佢
呢種女人個目的太明顯
人地要住淺水灣
佢住緊個到都係service apartment咋
咁多個kol 其他我唔講
但佢係完美演繹 著起龍袍都唔似太子
話就話釣到個有錢男朋友
但佢個格cheap 到係$70 既bb衫都要賣
呢啲咁既衫捐俾有需要既人好過啦
都冇咩見佢哂幸福啦宜家
又生左個女 黑歷史又多
點搵第二個有錢仔
抄出嚟嘅港版glossier面皮厚到product到鋪面到social media content全部100%抄
買wult嘅人會唔會覺得自己好柒用老翻?
唔係ok變oj嘅程度,係真唔識字
人地有哂 難得同到條仔一齊
都會借啲意 要影到條仔 比你哋知
佢哋有一齊架
又或者 同你地講 佢地一齊點點點
驚死人唔知咁

亦都好記得
佢生完個女冇耐 同條仔一齊食飯
嗰張相要連續post 2日
講俾全世界聽佢哋一齊食飯

另外
因為我睇住佢第一個story post相冇條仔個名
第二個post 即時要post 番張相 tag條仔個名
做女人做到咁 食幾多餐fine dining 拎名牌袋影相影到自己生活多姿多彩 但係根本明知條仔唔愛你 唔會娶你
為左錢搞到自己下半世都孤伶伶一個人

平時佢要p幾耐相先post。。淨係認得件衫
人地前夫對佢好好架
不過佢應該係覺得人地唔夠有錢
佢真係好有心機去p圖
但我覺得佢唔P個樣正常好多
其實佢真人好似唔醜樣 同個樣自然啲
唔知點解要p到過曬火 同啲支那妹一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞