召喚痴線西 (193)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
宜家做「皮膚管理工作室」老闆
係咪得我一個覺得yika啲片越黎越廢
自從澳洲返黎之後 條條片都係一開頭影住自己好真性情七情上面表情做作咁講一大輪廢話
跟住開始換衫化妝 亦即係賣廣告時間
再之後就同朋友出街或者佢自己一個自high
每一條片幾乎冇內容咁濟
我知佢一開始就係行生活化日常vlog路線
但係睇佢啲片我永遠淨係覺得佢覺得自己好靚女拍片for自high
其他大把女仔youtuber都係拍自己啲日常生活
但起碼人哋係有心set吓機 個畫面出嚟係靚 內容有度過 啲剪輯同講野既內容同節奏嗰啲有一直進步
yika啲片就淨係大頭影住自己「我好靚我好真性情我識韓文」
佢啲表情好造作
有料一早繼續玩造星
有得揀仲會匿係youtube過世咩
d片十年如一日又唔諗下d新主題拍
睇佢個人應該係果d少少野嫌辛苦
做咩都半途而廢
跟住又話壓力大有心理病
個二手袋霉到咁 真係會有人買咩?
係 其實我一直都覺得佢淨係識發明星夢但根本自己實力外型都跟唔上
講樣 根本五官一般 頭大身細肩窄
講實力 唱歌跳舞都唔係特別好 識小小韓文 淨係識攞做過一個月sm練習生打飛機
梅到咁其實dum出街都未必有人會執 仲想搵人接手收返幾百蚊 為咗幾百蚊搞到自己咁肉酸為乜 掉咗佢啦好心

咁啱喺IG見到大家覺得係個客人定紋身師既錯
仲要起bid, 價高者得
紋身師一開波已經講左sorry
係就係無乜交帶
但洗唔洗一黎就攞人老母出黎講
佢啲中英夾雜太多太做作 好煩
好明顯係個紋身師錯啦 約咗一點唔見影 俾個客問起先話轉咗地址同唔記得 過多陣仲要話未confirm booking話返個客轉頭 Cls

點解唔一早講唔得?仲要當日個客準時去到門口先講 人哋嘅時間就唔重要?
個紋身師都搞笑啦
上面先講完話自己唔記得mark schedule
下面話未confirm? 未confirm你又洗鬼mark schedule咩自打嘴巴
佢係身體問題所以無繼續玩造星(fyi入咗99強)
不過主題悶係同意 最新嗰條觀眾投票決定一日 好多YouTuber 都拍過 佢拍得好悶
話個客錯既都on9
有冇人有睇開emma
見到佢群左Mira班人玩 好驚
咁個客一開頭夠有講唔該啦
係後期先爆粗
覺得係紋身師衰先
無 confirm 明明自己做漏又話返個客轉頭
仲要地址都改埋
估唔到佢都要咁做
Bid真係有啲柒 我寧願佢$200直接賣算
我都估唔到
連coach mj 都賣
特價千幾二千都買得到喎

成件事真心好柒
仲要好多都好殘

200買個雜牌都唔想要個二手殘到咁嘅袋啦
其實都賣唔到幾多錢
唔想浪費咪出post 如果唔介意殘少少就送出去啦
講真 肉酸過藍jade 佢賣嗰啲袋本身已經冇乜二手市場 仲要咁殘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞