召喚痴線西 (193)

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
好想等到有一日佢逼婚成功
我真係睇怕難啲
Cls 點解係希望拎去賣?咩心態
我諗佢嘅意思係 寧願佢拎去賣都唔好拎嚟食
Cornerc女店主等左咁耐就係等今日
但我想同女店主講聲你都係閪女人一個 super啦
呢個世界咩人都有
唔好意思講得唔好
意思係好過佢傷害隻狗
之前有人話羊爸財政上都有d問題
你以為啦 愈近大陸既圍村佬大時大節會食
屌我講得唔好 好彩你明
偷人隻狗黎養又似講唔通
我估都係為錢姐
覺得都係私人糾紛 個個人都似係識佢 唔係陌生人
我都係咁話 估佢識左條新女 隻狗係條女嘅
比番隻狗人啦羊爸真係垃撚圾

條友會唔會真係去打擾明思
明思一個人帶住兩個小朋友 等間嚇親佢地點算
前夫偷狗 關前妻咩事啊
Btw羊爸轉咗icon 又無澄清 似身有屎
其實細路仔着名牌真係冇問題
唔會有人屌君比買名牌俾個女
但係唔好拎返出嚟二手賣囉 好肉酸
一係真係大個唔啱着 就直接捐咗佢
羊爸係咪而家先變咗private
上一個post紅色裙自拍俾羊爸條女都改咗名轉private
唔知係咪偷咗隻狗俾新女
唔係呀 佢好耐之前都private左
我唔知有無public返 至少我之前follow果時都係
不過自從離婚d傳聞咁對佢都無咩好感咁
依家仲比人post埋出黎
通常d妹豬朋友都會問邊度買
一講 Cartier 真係威好多
有冇見過名媛話買樓上鋪
名媛sabrina隻戒指都唔係hw

做美容做到發哂達依家學埋藍屍jade賣鑽石
藍屍jade憎死佢未
佢講得好錯
賣牌子其中一個好重要既因素係佢有象徵 有故事
男朋友買結婚戒指求婚戒指除左要質素好 要大粒之外。係想有一個表示一個承諾
例如 Cartier 係一個咁有歷史嘅大牌子
佢既象徵講出黎都浪漫 請mk 丁睇睇

LOVE 戒指
LOVE 系列誕生於1970年代的紐約,象徵無拘無束的愛。緊密的閉合設計和螺絲造型令作品成為雋永經典之作,千絲萬緒皆化作一種表現形式。鎖起真摰愛意,鑄就永恆。

TRINITY 戒指
愛情、忠誠、友誼。Trinity 系列由路易‧卡地亞(Louis Cartier)於1924年創作而成,旋即成為人生中最重要關係的象徵。三個以18K玫瑰金、18K黃金和18K白色黃金打造的環圈繾綣交織。無數回憶與您永恆相伴。

就算mk 丁作個故事出黎 係人都睬你都傻啦
你係邊位呀

Upgreat房間
cls玩實體店 mkding究竟撈幾多範
睇得呢啲YouTuber都係貪慕虛榮嘅臭閪,邊有可能買一啲冇牌子嘅鑽石,窮極都買Tiffany啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞