Steam儲Game唔玩 #27 夏日特賣火熱進行中!!!

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
原作係類似歐洲傳說再演繹
123都係製作組續寫劇情
鍾意儲game
我覺得可以先買dq11s先神作黎
主線加裏關可以玩過百個鐘,200蚊都好抵玩
人中7我覺得算佳作,但惡搞味一流
capcom個街機都幾搞笑,有得即時回帶
好game係原價都值得買既 但我一諗dq11出左5年就覺得唔差在等多陣 反正而家仲玩緊ff7rtw有冇人係用keyboard玩NieR AUTO? 橫向個陣接近操作唔到係咪我問題
依家啲復刻好似都興咁樣,好似隻Mini超任、Switch online plan嗰啲
同埋Switch隻SEGA Mega Drive & Genesis Classics都係咁,過咗咁多年我終於打爆到啲舊版超音鼠
不過依家又整多瓣Sonic Origins,等佢特價又要買過
一開game就除晒衫真係眼都突埋
侏羅紀公園 進化2
Steam隻SEGA Mega Drive & Genesis Classics
普普通通嘅破曉新出就原價都值得買,但dq 出左5年就可以再等等,睇唔透
想問下 呢排 沉迷左prison architect
有冇類似既game 可以推介?
rim world ? any others ?
買咗都唔會咁快玩就可以慢慢先
純粹個陣破曉係新出我直接買黎玩 DQ11係因為出左咁耐 唔差在等多陣
我覺得依加半價入先值啲 內容算多但感覺都只係好過熱情 劇情係硬傷
同埋傳奇系列都好快劈到跳樓價
se 嗰啲價有排都唔落
越南大戰
個移植幾差 ux 唔流暢
SE堆GAME好似多數都係50%OFF左右 原價都好少會減
網上丫嘛 網上人人都話Elden Ring 易玩添啦
有冇D主要玩經營既GAME,又有得出外打下怪打下仗咁
後面都好多女角色露兩點 話曬都係18+ rpg game
Stardew Valley
淨係買本體夠唔夠
八方旅人依加都仲可以賣2舊幾
不過睇過d人玩 興趣唔算好大 除非跳樓價如果唔係都唔急玩 反而新個隻三角戰略好似幾正
洛克人1靠回帶爆咗機
可以救返自己啲弱智失誤 同 回帶到boss前重新打過就慳咗好多時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞