Steam儲Game唔玩 #27 夏日特賣火熱進行中!!!

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
it takes two
哩D好評GAME
鍾意玩就好玩
唔鍾意玩就唔好玩
玩過sherlock holmes chapter one
幾好玩 打折既話值得買既

但隻game缺點係每單case無論你揀邊個做犯人 佢都係唔會同你講返邊個先係真兇

戰鬥系統幾垃圾 但佔成隻game極少比例 所以都可以接受
終於可以登入到CHROME插件了
巴打點睇Wesker
到呢刻我都未接受到
我依然覺得佢會好似菲利咁過一排出番嚟
佢真係個好有魅力嘅角色,依家Chris好似冇對手咁
點搵到咁多
有無黃遊推薦,玩完隻怪獸公主幾撚正
但之後試左幾隻都唔掂申退款
入group就有,有正野搶仲會@你即時通知
我同英國friend 玩大部份 game 都冇問題
你哋鐘意玩tower defense 的話,可以試下orc must die 系列, dungeon defenders, defense grid 2, Kingdom Two Crowns 等等
如果有經典既weske續集,當然唔想佢死。
但問題係wesker個劇情已經盡咗,好難寫返好睇既續集。佢只係樣衰一集已經係唔錯既結局。

坦白講,以capcom既功力寫wesker續集只會永續中二病而且樣衰。dmc5有版你睇

Re engine 幾隻都成功,劇情唔爛,因為全部都係寫新人上緊位。2、3、7、8都係寫返堆初哥。

Wesker再出返嚟都只會係5代水平。願佢安息算啦。至少佢令到Chris 對jake有份內疚,側寫咗chris個角色。
寫佢復活可能真係會爛
但咁出其他故事補完番成條timeline入面啲空白位應該會好正
又可以講下Jake
記得The Umbrella Chronicles有得做Wesker,很好玩如果他朝上Steam一定買番
點解申請唔到帳號
點解我有隻GAME已經買左好耐 都玩左成百幾個鐘

今日開STEAM話我未買..點搞?
家庭共享?
farcry4 同primal 而家買唔買好

見佢個史低剩係上年出現過一次
隻狼50%
我都有呢個問題
以前加左payday2 入願望清單
買左隻game 之後steam 都係一有特價就send email 黎提我買game
但我願望清單冇左十世
買左noita 同 the last stand aftermath

noita 唔錯 last stand 退左.
Being a DIK
Vn 定game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞