Steam儲Game唔玩 #27 夏日特賣火熱進行中!!!

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
想佢 total war medieval 3
而家係咁出戰錘
STEAM純喜+1

https://steamdb.info/sub/292303/

進去後按Add free license就可以,要裝STEAMDB瀏覽器插件
ASF方法: !addlicense asf s/292303
還有1個方法我也不是很懂
- Mobile: javascript:AddFreeLicense(292303)
個bot 做到d 咩
咁個bot係咩,有無link
GOOGLE就已經有啦
3代一開波拳打蟑螂
4代一開波打蟑螂同蟑螂由垃圾桶底衝出黎
屌你,唔驚?
好耐無玩,去接居住地任
去一個零下50度既星球
比任我條友住係一個無樓梯無門得窗既二樓
試左5分鐘肯定無辦法對話
熄game
Metro Exodus要超近燒蜘蛛,有D仲爬埋上手,完全唔同級別喔相比之下,fallout 只係隔離有隻曱甴行過既程度姐
Metro Exodus有一關成個基地都係蜘蛛,射又難射死
Fallout打蚊煩過曱甴
因為3唔得所以好多人回流玩番2
點會大減
屌 第8條線索搵嚟搵去都搵唔到
d 蜘蛛音效聽到毛管動
想買質量效應傳奇版, 當年舊版無玩miss左
Procedurally generated真的很興奮
我見特價 買咗隻library of ruina 見個個話好玩
點知玩落真係好難玩 個遊戲機制好複雜 好多野顧 又擲骰 又弱點 又近攻 又遠攻 又分速度 又有情感buff 又要砌deck 又要刷卡 又要配被動 Cls 玩極都玩唔明
然後我見留言啲人話易玩
FFXV 50%off 呢家買抵唔抵???
定等冬季???
仲玩緊FFVII REMAKE

呢隻未爆機就買新會唔會好敗家
人龍0玩到好過癮

溝埋個保齡球館女職員
仲有唔知邊條街嘅711女職員

把聲勁溫柔
依家total war d新game全部伏,三國奶完野之後唔夠膽再pre-order
我記得不嬲都係50% OFF
Humble store 計返平過steam
正常
傻9 SE社ON柒9
當亞洲人好撚有錢
有錢過美國佬
癡撚柒線
隻xv就steam貴啲但隻xii就平返
總知佢個價錢區亂咁嚟
有冇D新D既種田GAME介紹下 唔要星露唔要Terraria
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞