Steam儲Game唔玩 #27 夏日特賣火熱進行中!!!

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
Not for Broadcast 同 Road 96好似唔錯
蒸氣好玩活動期合左廿個章 升到level30
全部錢都係賣卡嘅碎銀
yes
雖然我未玩P4A
但聽人講係後續劇情
想借POST問問WALLPAPER ENGINE 有D打直圖想成張睇晒但左右會空左出黎,有冇解決辦法左右填其他圖片?
諗住趁特價單晒2隻之後慢慢玩,但P5R就玩唔到,未玩過P5廢時跳左黎玩
今次無野岩買
No man’s sky買唔買得過?
fallout唔係第一身,而且D蟲無咁近,唔驚
p5r應該可以直接玩 係p5再加劇情係後面
This war of mine
P4G神作
真心好感動
steam依家個隻係P5S (P5後續
P5R係P5加強版 可以直接玩
XGP有 可以試下先
P5R係P5加強版 可以直接玩
steam宜家係咪得P5S無P5R?好似唔見有P5R買
遲啲會有
未過未講幾時
如果你
唔驚多bug,要自己搵workaround

(我喺太空船起起下個船艙直接跌咗出外太空
唔嫌棄好多遊戲機制其實頗皮毛冇乜深度
唔怕所有劇情同對白都好撚cryptic

唔介意重複度高嘅任務同環境
咁可以考慮下

個殼依家係靚咗好多,滿足到探索、起嘢同影相嘅慾望,仲好似diablo咁定期有expedition,適合長期玩,而且dev係有心嘅,我買埋佢哋隻campfire當支持
但同時隻game缺點都幾明顯,我自己鍾意都唔敢立亂推薦畀人;NMS就好似個大池塘咁,望落範圍好大,仲不停擴建緊,但其實水位好淺
如果你都係鍾意上太空漫遊,搵靚景,farm下資源,咁應該會enjoy,但好多玩緊嘅人其實一路都有不滿,之前Starfield有新情報,NMS個subreddit啲人勁興奮

利申有keep住玩,閒時上下太空當舒壓
imac 2017 裝bootcamp 玩唔玩到jurassic world 2
如果Detroit好似黑相集咁可以分享比FD一齊玩就好 1人1個角色
屌你total war戰錘2等咗兩年都仲喺企硬-66%
依家冬夏特都減得唔勁
當玩十幾粒鐘應該冇問題
要解鎖全部野爆最高難度就要花一段時間
解鎖愈多牌先可以砌deck
你當基本有打補坦 有FD一齊可以分定工開心D
冇FD見佢揀咩角色都大概知佢係玩咩
同LOL差唔多
有無夏特卡片交換BOT?
21/10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞