Steam儲Game唔玩 #27 夏日特賣火熱進行中!!!

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
咁又係
如果佢地係大陸廠咁又多左好多考量
不過國區其實都仲有好多H驚賣緊
有D filter左搵都搵唔到
有D就DLC+18咁
呢個灰色地帶都幾麻煩
反而開始有唔少台灣廠整咸驚都唔錯
所以唔係幾明佢地之後條路點行
我自己幾蚊雞買左當然無乜所謂
但嗰班人咁嬲可能DLC買哂支持佢地咁掛
愛得越深
恨得越深
我剩係買本體
又鍾意GALGAME即使冇H
視覺小說黎講真係值
已追曬第一頁既文
本來想試下將宜家個帳轉去以後都定居土區,但爬文後原來宜家已經無得用數位禮物卡,咁淘寶上既充值卡是咪同一樣野黎都唔可以?,姐係代表土區已經無得玩了?
唔該
淘寶卡=黑卡
風險自付

數位禮物卡即係用信用卡充錢
不過充去第2個帳度
匯率自動轉換
唔可以用錢包做數位禮物卡
要先加好友
小號有限制可以大號加小號
等3日之後再送
玩得超低價區就遇咗要出賣個人資料俾支付寶/微信
玩掛刀平台買餘額
https://store.steampowered.com/app/382310/Eco/

呢隻好似幾得意 有冇人一齊玩
有冇人玩過符文工廠4/5
以前nds玩過3 近排見原來pc都有
但我見兩者都好似評價一般咁
因為愈新愈差,下年3都會出復刻版
https://youtu.be/RezuUk6txH4
我要變身做綿羊啦
RDR2 同 Witcher3 幾時再有折
巫師睇睇萬聖節有冇
符文4有係switch玩 正wor
5就好似話switch優化好差 但PC又唔想玩依d game
問題係佢詐死左大半年啲態度好唔可取
有冇D咩經營或者模擬GAME大家會推薦
換左張display
搞到心思思想買call of duty steam 版
2 點醫院
Surviving Mars
佢好似嚟緊仲有Project Y同Project Z,我諗呢件事之後實會影響後續作品銷量
Parkitect
但佢有樣嘢幾麻煩,要管埋logistics,整送貨路線同duct畀鋪頭補貨,同要諗辦法唔畀遊客見到員工做嘢,有啲似Planet Zoo
如果接受到呢啲麻煩嘢應該會啱玩
4幾好玩無問題, 5啲視角轉到頭到暈

反而幾期待重製3
rimworld
聽講經營到極點就係去削人棍嚟整人肉心靈安撫裝置 做手術割器官裝義肢嚟刷技之類
效率最大化下人性滅絕
3最記得可以變身
2就起學校,分兩部(第二部有啲弱雞)
1就記得勁易升友好度
其實好期待Wii嗰兩集移植,Frontier多囡囡,同埋可以當係1嘅remake,好好玩
Oceans農場嗰part變到完全冇耕田feel,反而有啲似芒亨會去農場區扑石仔咁重心變咗動作嗰part,但印象中唔使好似其他集數咁種田等啲嘢收成先unlock到新地方,玩得好爽,最唔似符文工廠,但最期待再玩番呢隻
希望有朝一日會全部上晒Steam,部Wii打咗柴想玩都玩唔到
一定影響
因為班咸濕仔剩係識打飛機
唔識欣賞無H嘅GALGAME
唔識欣賞3D動畫嘅視覺小說
新品節送徽章
https://store.steampowered.com/sale/nextfest
在這頁面的探索佇列送徽章
注意是在這頁面
不是平常的探索佇列
而且可以一直做升級
升到第6級
on9 唔係咸驚就咪掛住mirror個名扮續作
因為咸驚爆紅 自然fanbase就會多咸濕仔
唔通fromsoftware突然之間唔整soul like驚 轉型整galgame 啲fans唔買就係啲fans唔識欣賞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞