Steam儲Game唔玩 #27 夏日特賣火熱進行中!!!

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
眼殘買完$1tier先發現原來啟示2得第1章
spiderman remastered 就解鎖
有冇人買左
呢隻喺ps5黑人gg俠終極版包埋
賣500幾 依家獨立拆出嚟賣賣成400幾
等-50%再講
預購咗 download緊
本身PS4白金咗,可以體驗周街蕩係幾過癮,除此以外好普通
Remastered 版仲要無謂換咗個麻麻哋嘅樣
睇落專登整到似tom holland
應該會有mod還原
細膽唔知買唔買好
剩係跟fd玩過6 easy
睇過人玩頭幾代啲save有限次數好似好難玩咁
ps4 作品上pc 仲夠膽賣4舊水
sony啲port算有誠意
大把大廠PC game都未必會做/做得好下面堆features

PC features
- Ray-traced reflections
- NVIDIA DLSS
- NVIDIA DLAA
- ultrawide 21:9, panoramic 32:9, and NVIDIA Surround multi-monitor setups.
哩個算還好
好撚多仆街炒冷飯成十幾年前嘅GAME都照賣幾舊水
Horizon Zero Dawn一開始上PC其實都出哂事
最好係Days gone 不過冇佢咁賣得
Horizon Zero Dawn仲要喺steam中途加價
即刻屌佢老母然後玩Elden Ring
當初印度Key好平20 usd以下
隻 Farthest Frontier 得唔得?
Farthest Frontier 同 Cult of the Lamb 捺一隻邊隻好 ?
War of mine 玩到一個位好嬲
入到間屋執下垃圾
NPc 一見就shotgun 殺
屌你咁好槍法 上陣殺敵啦屌
現實中手槍都可以一槍死
隻game我身一次玩係做仆街 連阿婆既野都搶
因為唔知幾耐先完 又唔知之後仲有邊度有物資
有咩休閒game玩
two point campus 隔離post話悶到嘔
請問係咪唔使順著玩?
基本上唔洗,部分作品我會建議你有分後次序連住玩,

1代>0代 。依兩集會交代系列大奸角組織umbrella既背景。
7代+DLC>8代。一定要順住,依個係上中下集,8代主線人物關係係連七代。

1>CV>5。依個比較難,現代人好難爆到1代,而CV絕咗版。但5代主角奸角既仇口係1代同CV交代。5代劇情出名爛,所以依條線唔洗強求。他日出cv重製版你就最好先玩1代。
2、4、6。溝女既感情變化,實際奸角主線不相連。都係唔洗強求

其他只係人物性格轉變上有關連少少,你會發現同一個主角可以集集都唔同成熟度,但唔影響主線。
Capcom?
你當暗榮同SE流
十幾年前版本原汁原味賣幾舊水
Steam 出咗無雙蛇魔2有啲想買但係成3嚿水
個人覺得Capcom已經係炒冷飯炒得比較有誠意嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞