Steam儲Game唔玩 #27 夏日特賣火熱進行中!!!

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
比起貨不對辦
我覺得開個third party 掠多轉個人資料呢野先致命
有幾多人會特登去官網睇下有冇H呀
問有冇PATCH D人仲多呀
你講嘅所謂問題都好明顯有答案
就係商店頁面有冇成人TAG
如果冇成人TAG
就係冇H
就係咁簡單
你地自己FF有
就當正真係100%有
咁真係冇計

如果你係都話外傳
咁PROJECT X都可以話外傳
我剩係知咩叫同系列
唔會理你外唔外傳

明明有先例
咁都可以話冇
如果真係想CAP水
應該到轉正都會講
咩叫玩開本身會知?
實際係NEKO廠係STEAM NEKOPARA Vol.0果邊咩都冇講
STEAM討論區一直都有人問有冇PATCH就知啦

講咩本身知, 咩都冇寫就本身知
咁本身都知支共唔比整H GAME啦

NEKO賣平D冇R18當冇事
MIRROR廠賣一樣價冇R18就出事(即使本身好低價)

同樣處境
唔同客群
運氣唔同
結果唔同
咁解
BTW
我講哩個例子
純粹證明唔係1代係H
之後出D作品都要H
已經有先例
D人自己錯誤期望
咁真係冇計
MIRROR廠唔係冇責任
但係FF MIRROR2有H果D自己都有責任
官網有你仲係咁講steam 你都幾on9
個問題係有冇講到
你mirror 冇講過有冇h 冇回應冇公告
我理得你支國比唔比整 要回應實有方法
實際就係想cap水 賣到咁上下先講

同埋nekopara 冇h嘅都唔係正傳
你都識講vol0 外傳黎
但隻game係mirror 2
咁都要死撐有先例
有幾多人會特登去官網睇下有冇H呀
問有冇PATCH D人仲多呀
你講嘅所謂問題都好明顯有答案
就係商店頁面有冇成人TAG
如果冇成人TAG
就係冇H
就係咁簡單
你地自己FF有
就當正真係100%有
咁真係冇計

如果你係都話外傳
咁PROJECT X都可以話外傳
我剩係知咩叫同系列
唔會理你外唔外傳

明明有先例
咁都可以話冇
如果真係想CAP水
應該到轉正都會講
整game講成本效益, game廠有得穩陣炒冷飯, 點會想搏新idea
鹹濕仔請注意
Wagamama high spec 575480 三折
想玩大富翁3重製版
nekopara 又唔係首發上steam
一早就講明係全年齡外傳黎宣傳
當然有啲人只係識睇steam有咩平game 係唔會知
但佢地又會喺度講game廠點點點 明明都其實唔在意
你一隻小品快餐咸驚都可以出2都可以話係外傳我都冇野好講
仲喺度講咩質量 真係笑大人個口 冇劇情又唔係特別好玩
冇h根本糞驚
我先講明我一開始就search 過佢2代冇提過有冇h 所以冇買
但見到你撐得咁肉酸真係
仲喺度話人咸濕仔 明明本身就係咸驚
on9樓豬
哩D GAME唔係玩舊版先有果種懷舊味咩
明明冇人知隻vol.0係冇R18
大把人去討論區問PATCH又當睇唔到
明明就係系列作又話係外傳就可以冇H
最好笑話係你冇買仲話冇H就係垃圾GAME
話冇劇情又唔係特別好玩,原來冇買
即係原來連試都冇試就可以評隻GAME會中肯過有玩過嘅人

覺得唔抵/冇H唔要/唔達要求->退款, 就係咁簡單
買都冇買即係唔關你事
成件事就係咁簡單
屌得咁唔理性真係
日廠不嬲twitter宣傳
識google下就會知 但就係有咁多人好似你咁唔識google
淨係識睇steam留言同討論區
講明係外傳你又話唔係真係on99

我玩過1代就係話冇h=垃圾 咁我點解要買2代
又唔係好似你咁CP值就係一切

你自己喺到拉nekopara落水又得
我冇買2就又唔講得?
見你on9仲覺得自己好識欣賞細廠
真係得啖笑

仲喺度講理性 一係你要搵藉口推隻驚就唔好喺度舉啲自己唔熟嘅野做例子
STEAM平台賣
叫人GOOGLE去官網睇
你真係叻叻

比哂先例證明
有哂退款機制
有哂道歉有哂誠意
聽唔明我都冇計

鍾意點屌隨便啦
講永遠係天下無敵
有本事就去大陸整隻H GAME好似MIRROR1代咁好賣
又唔比人拉囉
steam po都有交嘈cls
btw循例都要講句

質你哋老母量
品質&內容量
steam gift 可唔可跨區
跨緊
可以同亞軍庭人做朋友?
STEAMGIFT
你鍾意去邊區都得
去SUPPORT講就得
注意冇入包D GAME唔好JOIN除非係好似港台區可互送
加好友嘅GIFT你帳唔同區收唔到GA
我淨係諗緊平區點送畀香港ac
STEAMGIFT係用黎抽獎咋
如果你想跨區送GAME比某人
1係送KEY
2係送數位禮物卡(根土俄人唔收得)
有關係架咩?
上dlsite買鹹game見唔對路都會上上官網睇下內容喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞