Steam儲Game唔玩 #27 夏日特賣火熱進行中!!!

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
Yakuza 0
執到啲女女卡(類似yes卡) 有咩用

另外想知點先用得著/可以用啲紙巾,銀碟,白金碟,香水呢堆雜物

就嚟塞爆我個item box

仲有我見到有把霰彈槍同武士刀

要點攞出嚟用
1)啲女優卡除咗收集之外好似冇特別用途

2)啲碟係拎嚟換錢用,可以去當舖(惠比壽屋)賣咗佢,香水好似可以裝備喺身上或者可以拎嚟送俾啲女女,紙巾完住係垃圾可以dum撚咗佢

3)武器要裝備咗喺身先跟住好似係撳十字鍵嘅唔記得邊個掣拎出嚟

幾年前ps4玩,記得唔係好清楚
第一個執卡仲可以解鎖成就

3)十字鍵好似剩係可以用嚟轉格鬥風格
暫時已經瓦咗我3個位

BTW我喺steam度玩 不過用Xbox手制
Yakuza 0
執到啲女女卡(類似yes卡) 有咩用

另外想知點先用得著/可以用啲紙巾,銀碟,白金碟,香水呢堆雜物

就嚟塞爆我個item box

仲有我見到有把霰彈槍同武士刀

要點攞出嚟用
1)啲女優卡除咗收集之外好似冇特別用途

2)啲碟係拎嚟換錢用,可以去當舖(惠比壽屋)賣咗佢,香水好似可以裝備喺身上或者可以拎嚟送俾啲女女,紙巾完住係垃圾可以dum撚咗佢

3)武器要裝備咗喺身先跟住好似係撳十字鍵嘅唔記得邊個掣拎出嚟

幾年前ps4玩,記得唔係好清楚
第一個執卡仲可以解鎖成就

3)十字鍵好似剩係可以用嚟轉格鬥風格
暫時已經瓦咗我3個位 (brawler, rush, beast)

BTW我喺steam度玩 不過用Xbox手制
會唔會係下掣 印象中上左右係戰鬥風格
同埋有啲武器係要對應指定戰鬥風格先用到
OK 我聽日試下 唔該你
你講哩隻?
https://steamdb.info/app/595520/
舊GAME係咁
新GAME先會亞洲人當有錢人
你睇返羅拉D舊GAME都係亞洲區平D
想問下係 nuuvem 買左key個steam洗唔洗都轉埋去巴西先用得
想問mass effect應該點買咁多款嘅 定係game pass試玩下算
最佳畫質既釣魚game
個戰鬥系統差到完全唔知做緊乜噤實個圓圈掣等完場
但係釣魚果part異常地高質搞到我入親game都掛住釣魚唔推主線
想趁steam特價同大家真心推薦一隻xcom類型嘅戰略game
https://lih.kg/2595661

每次Steam特價都推薦一次
xgp
有冇咩game好似elden road
伊甸之路,咁樣
類似洛克人exe嘅玩法
傳奇版包哂, 唔好買舊版
我用到了

應該冇限邊隻風格先用到

啱啱被街邊啲人撩交打直接拎支霰彈射人
跟手又拎武士刀劈人 笑撚死我

完全扭曲哂隻game個本意

後尾狗衝去交任(支線任)撞到個警察查我牌
嚇撚死我 仲以為陀住支槍死硬

原來可以自己揀交咩出去比佢查
XCom類可以試下五月出的40K︰Chaos Gate
暫時得九折,但遊戲本身已比一般驚平
直接等exe
唔好啦
Graveyard keeper
Rune Factory 4
瘋狂outrun
極力推薦符文4
破曉傳奇買一般版定究極版好
一般+雙倍exp
星露同符文4冇得俾
星露根本咩劇情都冇 唔知點解咁多人吹奏
符文3/4神太多
都有嘅,小品劇情
兩個都好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞