Steam儲Game唔玩 #27 夏日特賣火熱進行中!!!

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
屌冇買過野
d discounts唔係好吸引
d舊game仲折少過上年

Valheim又好似冇咩人玩
又冇魔法
SummerPockets
最後無咩買到野, WISHLIST D野繼續擺
bioshock?
Project Zomboid 4-Pack 仲有無人有位?
一樣玩緊 呢隻我覺得比起間公司上一隻lobotomy corp已經易玩咗好多
嗰隻我直程打到中期已經完全搞唔掂
你玩到邊啊
我感覺只要淨係睇數字塞最大嘅牌亂玩最多睇吓攻略都可以玩到去urban nightmare 不過之後就真係要砌deck了
Monster den真係童年回憶嚟
就係nightmare 前面個幾關 姐係愛之村果度 我又唔想成日睇攻略 但又唔會做緊咩 所以放棄咗
其實我覺得擲骰真係多餘 簡單複雜化 不過應該係系列傳統 佢仲要一個角色兩粒骰 一張牌又可以有 3 4個行動 每個都擲骰 我都唔知玩緊咩捉唔到路
伏feel
3d出晒事
..我ps 買齊原版同r就唔買了
再多買3
[Ubisoft] Multiplayer and DLC access ending in September 2022 for some older games
https://www.ubisoft.com/en-gb/help/gameplay/article/decommissioning-of-online-services-september-2022/000102396

Ubisoft 將終止《刺客教條 2》等15 款作品線上服務,連帶影響單機 DLC 內容不能玩
https://news.gamebase.com.tw/news/detail/99399954

買3隻都會玩既
咁啱搵到幾蚊當買返童年回憶玩下
其實Wii出嘅3D都好好玩
超鍾意Oceans
隻5我買咗Switch版,開嚟試咗陣,見畫面有lag同耕田之類個操作係近似1-4,唔係Wii版嗰種
覺得好唔慣呢種3D同視點操作,熄game到依家未得閒再試過
我識全部有關科幻野嘅英文生字都係喺依個系列學
有冇買埋佢新出嗰隻monster den godfall
我覺得都幾好玩 不過可能大個咗冇以前細個咁沉迷了
Cloudpunk個故事我覺得幾好 喺敍事為主嘅game入邊未到神作但係都起碼有中上水平
但係個節奏對我來講有啲太慢
如果鍾意揸車或者遊車河聽電台嘅人應該會好鍾意
很抱歉,我們無法授權你的信用卡。請選擇其他付款方式。
我就係亂咁玩好辛苦咁打完依一行嗰四關先的起心肝認真砌deck

我覺得最冇腦嘅方法就係搵一個專注某一種傷害或者防禦嘅page (sayo, walter, liwei, meow, oscar/salvador) 然後一次過亂咁塞晒所有果一種嘅卡同埋passive落去 跟住每層樓都放三四個唔同build等佢哋可以互補

我覺得擲骰係令到隻game有啲隨機性比較刺激 同埋可以有速度機制如果自己特別快可以打斷人哋嚟保護啲脆皮 但係真係令到隻game複雜咗難咗好多

依間公司嘅系列傳統唔係擲骰係中期個難度會忽然之間直線上升

同埋我發覺玩過幾隻韓國嘅indie game佢哋嘅共通點都係好有誠意好多內容會有好多好複雜嘅機制同埋點都需要刷下野

變咗會好難上手同埋啲人嘅評價會好兩極
試下充錢包先
用返之前買野果部電腦都會易D成功
最好就係用PAYPAL
無睇到
啱啱再撳入去見到有bundle 全包,$42又好似屌得過
不過有無咁多時間玩係問題
可能我係鐘意玩slay the spire果種風格 計好晒數 冇多冇少 而我以為圖書館係咁 所以先買
不過佢嘅美術設計同文本都勁 明顯有誠意 愛之村個故仔 我真係令feel到噁心變態
可能之後回鍋
想問有冇咩game推薦
最後衝刺~!!

今年夏特竟然都駛左幾百蚊....
62.61鎂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞