Steam儲Game唔玩 #27 夏日特賣火熱進行中!!!

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
我覺得唔駛雙倍exp, 因為隻game係你level低過敵人個時會升得好快,但高過敵人個陣就exp非常少, 講緊要刷成個鐘先勉強升到1lv
隻game design係你個個位就只係去到個個level, 唔俾你刷
想搵2-3個打機腳
鐘意玩下玩下d生存 收集資源起下野打下怪
刷實game
個雙倍經其實feel 落似原本就應該有既野黎
我買左雙倍經打怪全清
唔翻刷既情況下先啱啱好跟到主線level
dying light 2 可以入手未?
留名
最鍾意玩呢類
之前玩開既朋友都少左玩
原本諗住買
但見到連埋2個劇情dlc 都成6舊幾
咁不如等冬特/下年再睇下
各位ching,大家好,想問下Watchdogs 系列個玩法
因為個人鍾意玩啲動作遊戲,例如人龍同Metro Exodus
另外好似唔係史低,又值唔值得買?

利申: 有xbox game pass
巴打留個tg 我再加你disscord
呢個真
買咗都係feel到啱啱好夠打
啱用應該要用多啲時間去farm
PLAYU D GAME除非要+1
唔係有可能去返PLAYU商店買會抵D
尤其係好像3月定唔知5月果陣
PLAYU商店特賣
有券買夠唔知幾多打折咁
你啱,反正唔急玩
睇到Uplay依家仲有個8折,仲抵過steam (只限2,1個完整版竟然無折…)
比較少買game
之前玩the last of us同埋rdr2都覺得好玩
The Witcher 3係咪應該都啱口味見佢都幾平
1代合集完再合集再合集
唔急嘅話
你不如等佢合集下先再買啦
想買 但係驚部pc太廢 呢排玩ff7r 1080p 60fps都係僅僅ok 有時畫面太激動都會有少少drop frame

暫時都係得呢堆有興趣
最多比多兩舊買埋Chaos Gate
就係隻game set到你點都係去到主線level, 有無兩倍都係
我玩無兩倍會全清怪(除左最後個謎宮)都係去到比小怪一樣或者高一個level, 之後點刷都升唔到
當你低怪一個level一場我當假設500exp, 同怪同level得50exp, 高怪一個level得5exp, 有無2倍分別唔大
兩倍錢可能有用d, 不過我係開頭懶set AI用左全力戰鬥個setting打boss結果AI不斷食回CP嘅藥搞到錢只係啱啱好夠用
Witcher 3 好抵玩同埋好高汁 幾年前買70% off 宜家80% off 抵買啦
Chivalry 2又幾好玩
有咩co-op game啱同阿哥/細佬weekend係屋企狂打機一齊玩?
OVERCOOKED
男女一齊玩只係會嘈交
兄弟一齊玩一定會打交
At The Party - Brand New
https://store.steampowered.com/app/1506540/
https://steamdb.info/app/1506540/
登入STEAM CLIENT後輸入steam://install/1506540
取消安裝即可
先入庫本體
https://store.steampowered.com/app/1506530/

有趣的是
這個DLC只有1個SUB
而商店中的付費SUB和免費SUB是同一個SUB ID
掛40K個,太多伏了
呢隻真心唔係伏,見好多review都係好評
甚至有實況主玩最難就因為一路做少左d野,搞到開game幾個鐘就已經Game Over要由頭玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞