[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(3) Vol 2即將上線!

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
但terminator爆頭都唔會死
vecna解釋咗只係比人放逐001
爆頭唔會唔死
編劇你要放走佢咁你就唔好改短nancy把槍
睇完

期待第五季收個好尾
S3其中最鍾意同深刻嘅一幕就係Billy一隻眼流住眼淚同Eleven 講 we will end everyone呢段
估唔到就係 It was Vecna all along
唔係呀
覺得果幕lucas 做得好好
佢喊到崩潰
Stranger things真係好好睇
我估就係佢郁手超能力將堆粉拎左黎自己用
之後入落d怪到就可以控制到又可以透過佢地睇到野
所以個時同11講野flashback睇到同時間成班主角就死咁樣
但係冇Mike最後啦啦隊上buff, El唔會嬴到
所以佢嘅作用依家得返幫El上buff
所以話佢係馴獸師 另外 LGBT都死一死先
共同感官呢個能力都變咗係001嘅其中一個弱點
俄羅斯線燒啲怪同埋 hooper斬頭個時
001都feel到

見到呢款盲盒好靚 暫時淨係見到台灣有 有冇人知香港有冇得買
其實係第三季開始因為其他角色要兼顧要寫少左寫on9左佢
諗番佢第一季,無佢既話will都唔會救得番
其實佢只係個普通人,無咩特別技能,但係真係好重情重義,如果唔係will都唔會話佢係heart又咁鐘意佢
到第三四季個角色成長某程度上真係倒退左
香港好似冇, 不過amazon有賣, Yume Stranger Things Upside Down 膠囊(2 入) https://a.co/d/h61Krfh
其實幾鐘意papa個角色,當初第一季諗住佢係一季死既普通反派,點知可以越寫越複雜,佢根本深信自己做既野都係啱完全唔覺得自己有錯,尤其係見到佢可以禁得住001咁耐,只不過係一個無超能力既普通人

個演員又好好戲,演得出令人震懾既感覺,係一個好迷人既反派
為左研究不擇手段,但對11既愛又係真,
到最後選擇let go 11, 係令人憎恨但又憎唔哂既一個角色
For chrisie
試過被同性frd表白 我明
[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(4) 又要等幾耐先有S5呀!
https://lih.kg/3060986
11 對佢又好正
唔係憎曬佢
睇果時已經估到佢會講Goodbye papa
果時11應該有少少pity佢
係囉,見佢命都𠱸唔要保護11又好似憎唔落
終於睇完今季好好睇
勁唔捨得完 唔知要等幾多年先有下一季
見佢係咁情緒勒索11覺得好煩
仲搞癲11媽媽 呢點係冇得原諒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞