[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(3) Vol 2即將上線!

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
應該3pm
yes
Thanks
睇d新聞話今季會有一兩個主要角色死
如果係真既話睇怕Steve都好難走得甩
愈後愈鍾意steve
唉屌要收工先睇到
個日真係唔會上Twitter

諗起呢個

Vecna唔夠揪
死Jason得唔得
星期五橫風橫雨,個天都想大家安心留喺屋企煲劇
要等到西岸12點
幻視
剛剛睇到呢個訪問
https://youtu.be/AfQct4ujz8Q?t=1219
Duffer brothers: "if he(Steve)'s gonna die, it's not gonna be from the bat bite."

what do you mean!?
Fuck!
我想講,其實套劇付個角色都刻畫得好立體,每句對白都有意思。好似s4第6集,佢地去skull rock個陣,Steve一直比Dustin 帶路,就算知佢帶錯路都只係同佢講佢錯但比機會佢自己糾正,但一直比Dustin繼續行頭,直到班女嘈佢先自己帶返,就睇得出佢好識同細路相處,根本就係每個男仔都會想有既一個男性elder friend,會講自己既經驗比你聽,會慢慢guide住你成長。所以我係同Eddie一樣super jealous Steve 千祈唔好死
d人係有心病所以搵心理醫生,未必關佢事?
或者好似S1 eleven, S3 警長咁 扮死然後下季又番來
啱啱至睇完7集
其實我想佢每星期出一集好過一set出

今次呢7集真係散左d.
而且開頭有d拖,人太多又三條線變左好難凝聚劇力。
3條線呀mike個條係最唔知想點
第7集粒幾鐘都冇提過佢地條線
又未搵到eleven, 又番唔到hawkins
亦好好奇joyce個邊會點收尾
最好睇真係hawkins同eleven線
part2幾多集?
兩集4個鐘,最後一集2h19mins
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞