[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(3) Vol 2即將上線!

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
其實大部份角色都插晒旗
籃球撚係湖度都親眼睇到佢個隊友點死架
佢地揀武器時遇到籃球撚,即時雞咁腳走,所以唔多武器掛。
第一季已經有講啲人笑佢乸型
Robin 今季個 look 完全唔掂,個樣老到呢…
呢個演員根本完美解釋左咩叫觀眾緣

權力遊戲果陣又係憑單單一集就令好多觀眾對佢念念不忘
佢淨係見到隊友追緊Hellfire嘅時候超自然咁死
唔知upside down所有嘢
咪好自然更加堅信Hellfire係撒旦邪教
我都認同藍球撚好煩
個角色build up得唔算好
主要應該係想帶出返果個年代真係好多人會覺得玩D&D好似係邪教咁
始終套劇第一季開始已經圍繞住D&D呢個主題推進
但藍球撚既反應代入返去諗真係好合理
當時年代咁多人有呢啲D&D邪教論
係你眼前發生左咁既事好自然往邪教方向諗
如果係我最後果幕見到個女仔已經反晒白眼
身邊仲有個黑鬼好明顯佢有份
我諗我唔會考慮咁多直接就打佢隻腳一槍先
睇過好多邪教撚真係好恐怖
香港有冇邊度有得買stranger things 啲嘢
其實等唔到幾年啦
班仔就黎大到可以生鬍鬚
其實我覺得mike一直都知,所以上一季先會講it’s not my fault you don’t like girl

理性咁諗,
如果發現個同性fd鍾意咗自己,但自己係100%直嘅話
唯一嘅方法就係好似mike咁
慢慢疏離對方,等佢自己死心

但情感上,我屌你老母呀mike
盛裝行紅地毯 = 真人 ?

連登常態
001入去果時upside down成個魔域咁
都未係hawkins複製版

Millie直情好似老咗十幾年咁
所以一定要光頭
仲要佢老豆都話過佢係gay
001嗰次打開完自己close返
1983 El開返所以Will先出事 呢次係真正完全打開個gate 所以啲野copy晒?
見你咁講就去search左下 真係勁靚女

同JD好襯
8號有Castify 但上年啲款靚啲
所以咪話兩者之間唔關事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞