[Netflix] Stranger Things S4 怪奇物語第四季 劇透討論區(3) Vol 2即將上線!

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
https://strangerthings4.scener.com/
星期五2:15pm有得同班live cast (Jim, Murray, One同Eddie) Q&A
eddie可以直播睇自己比怪開膛破肚
唔會死得咁慘掛
新funko
希望打得成8號
番工睇唔到
手機down唔到個app
只限美國地區
我用電腦喺chrome web store 下載scener應該就可以
聽日番工
冇辦法成部電腦拎出黎睇
你後日71要返工?唔緊要啦可能會有playback
Btw手機App Store入面轉地區應該就可以download到
唔知係咪轉咗編劇
S3四條線都無咁嘅感覺
今季得Eddie同max條線keep到水準
上季商場做主景
今季冇
成日都聽到有人屌Mike 廢,但你諗下佢個邊條線係對現實世界政府特務,下下槍林彈雨,佢都真係仲係個靚ken 黎嫁咋,老實講到現時為止佢條線都係靠佢推進劇情,話要走打電話叫pizza有後路,埋屍個陣既敏銳觸覺,點解要袋住支寫唔到既筆?從而搵到個電話,再到之後要搵黑客佢第一時間就諗到西妹,佢基本上所有決定都係做岩既,主動同will 真誠道歉,同埋佢到依一刻都仲要搏命去救11,重情又重義,唔係大家講得咁差。佢條線響故事推進上面可能冇Hawkins線咁吸引,但佢地響返拍攝手法上下苦工,段one shot其實真係好刺激。所以我想為Mike 同Mike線平反,希望11同Mike 第時可以同11結婚,生左個女,個女同佢阿媽一樣都有超能力,之後佢地兩母女一齊響屋企當Mike係狗咁洗,Mike每日就朝九晚九冇得抖,放工返到屋企仲見到尋晚食完晚餐啲碗仲係放曬係度,明明兩母女都有super power,流兩滴鼻血就可以洗曬啲碗,但係就掛住玩咩都放曬響度,等Mike放工返到去明明已經好攰但都係洗曬啲碗去。阿Mike真係好慘。
其實係佢條線短先冇咩討論,啲人睇唔到佢發揮
好Q 憎,netflix 咁樣吊人胃口

仲有一日
同意,但佢其實咁做可以keep住個人氣,聽日之後又起碼一兩個星期個個響度傾劇情
係咪1號三點上
係,仲有24個鐘
早排咁多人退訂播住一半先咁班人就要諗多兩諗
仲有唔夠24個鐘 好期待

唔好死
編劇唔係都係導演兩兄弟做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞